ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Τι σκέφτηκε ο Κινέζος για να γλιτώσει από την πολεοδομία – Pic

Ένας πλούσιος Κινέζος αποφάσισε να αγοράσει διαμέρισμα στον 18ο όροφο στην πόλη Guangzhou.

Ο επιχειρηματίας άρχισε να κάνει αλλαγές στο διαμέρισμά του, λέγοντας πως του αρέσει πολύ η οικολογική αρχιτεκτονική, και φύτευψε δέντρα, θάμνους και αναρριχώμενα φυτά. Οι γείτονες πίστευαν πως είτε είναι οικολόγος, είτε ήθελε να προστατεύσει την ιδιωτική του ζωή.

Όταν όμως άρχισε να καλύπτει το κτίριο με φράχτη, κάτι υποψιάστηκαν…

Έπειτα πίστεψαν πως ο εκκεντρικός οικολόγος κάτι έκρυβε – και είχαν δίκιο. Ο ίδιος προσπάθησε να καλύψει την επιφάνεια του κτιρίου, για να κρύψει τους 2 έξτρα ορόφους που είχε χτίσει, για να μεγαλώσει το διαμέρισμά του! Κι ενώ είπε σε όλους πως απλώς έκανε ανακαίνιση, εκείνος ουσιαστικά προσέθεσε 19ο και 20ο όροφο στο κτίριο! 

 e-radio.gr/

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.