ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΝΕΟ ΘΡΙΛΕΡ: Τι έκανε ο Πατζόπουλος και γυάλισε το μάτι του Λάτσιου; “Θα σου πάρω τα παιδιά”

Της Εύας Νικολάου

Η κόντρα της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου κορυφώνεται, αφού η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης ρίχνει τη δική της βόμβα, λίγες ημέρες πριν ρίξει αυλαία για φέτος η εκπομπή της και αναχωρήσει για τον παράδεισό της τα Άχλα, μαζί με τα παιδιά της και τον Μάκη Παντζόπουλο. “Δεν σου δίνω τα παιδιά” είναι το μήνυμά της στον πρώην σύζυγό της, προκαλώντας την έκρηξη του τελευταίου.

Το “YES!” πρώτο σας είχε αποκαλύψει στις 12 Μαΐου ότι το καλοκαίρι αναμένεται πολύ θερμό ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι. Κι αυτό γιατί ο Γιάννης Λάτσιος αλλάζει τελείως την τακτική των χαμηλών τόνων και πέρα από την κορύφωση της δικαστικής διαμάχης τους, είναι αποφασισμένος να κρατήσει τα παιδιά τους για έναν ολόκληρο μήνα και όχι για δύο εβδομάδες περίπου, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Όμως και η Ελένη δεν κάνει πίσω!

Ο Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 έχει ενοχληθεί σε μεγάλο βαθμό από τη μέχρι τώρα στάση που έχει κρατήσει η Ελένη απέναντί του, όσον αφορά το θέμα των παιδιών. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, βέβαια, προσπάθησε να χαμηλώσει πολύ τους τόνους, αλλά πλέον το ποτήρι έχει ξεχειλίσει. Όταν πληροφορήθηκε ότι τον “αντικατέστησε” ο Παντζόπουλος στο πάρτι γενεθλίων της Λάουρας και της Βαλέριας και ότι η “αντικατάστασή” του από τον Μάκη συνεχίστηκε στη σχολική γιορτή της Λάουρας, όταν η Μενεγάκη βρισκόταν στο μαιευτήριο, το μάτι του γυάλισε.

Ειδικά στην τελευταία περίπτωση, η πρώην γυναίκα του δεν είχε μπει στον κόπο να του πει τίποτα, όπως ισχυρίζεται το περιβάλλον του.

Ακόμη και στη βάφτιση του γιου τού Γρηγόρη Γκουντάρα πριν από δέκα ημέρες η Ελένη και ο Μάκης δεν εμφανίστηκαν μόνοι, αλλά μαζί τους ήταν και η Λάουρα με τη Βαλέρια παρουσιάζοντας την εικόνα μιας δεμένης οικογένειας. Σύμφωνα με όσα διαρρέονται από το περιβάλλον του Διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1, η τελευταία εμφάνιση δεν ήταν τυχαία από πλευράς της παρουσιάστριας που με αυτό τον τρόπο προβάλλει συνεχώς τον τωρινό της σύντροφο, στέλνοντας τον Λάτσιο στο… περιθώριο.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.