ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Τι έκανε έκανε…πορτοκαλί το γλάρο!

Στην προσπάθειά του να αρπάξει ένα κομμάτι κρέας, έπεσε μέσα σε δεξαμενή με πικάντικη σάλτσα για κοτόπουλο

Υπάρχει γλάρος χρώματος πορτοκαλί; Μην βιαστείτε να απαντήσετε αρνητικά, διότι υπάρχει και δη στην Ουαλία! Ωστόσο, δεν φρόντισε γι’ αυτό η μητέρα φύση, αλλά η… λαιμαργία του θαλασσοπουλιού, το οποίο θέλησε να αρπάξει ένα κομμάτι κρέας και αντί γι’ αυτό… άλλαξε χρώμα!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο άτυχος γλάρος από την Ουαλία εντόπισε σε ένα κοντέινερ… φαγητό. Η λαιμαργία του τον οδήγησε σε… τυφλή επίθεση, με αποτέλεσμα να πέσει μέσα σε μία δεξαμενή με… πικάντικη σάλτσα για κοτόπουλα, καθώς το κοντέινερ βρισκόταν στις εγκαταστάσεις μίας εταιρείας επεξεργασίας τροφίμων.

Η πτώση του γλάρου έγινε αντιληπτή από τους εργαζόμενους στο κτίριο, οι οποίοι τον έβγαλαν μέσα από τη δεξαμενή και κάλεσαν τους εθελοντές του Νοσοκομείου Άγριας Ζωής που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή. Το προσωπικό του κέντρου ξέπλυνε το γλάρο, ο οποίο είχε βαφτεί εξ ολοκλήρου πορτοκαλής, αλλά δεν κατάφεραν να αποβάλουν από πάνω του τη μυρωδιά του κάρυ που είχε μπόλικο η πικάντικη σάλτσα.

«Πραγματικά ξαφνιαστήκαμε όλοι εδώ, καθώς δεν είχαμε αντιμετωπίσει ποτέ ξανά στο παρελθόν κάτι ανάλογο. Αυτό που μας σόκαρε περισσότερο ήταν η εντονότατη μυρωδιά. Τον ξεπλύναμε ξανά και ξανά, έως ότου έγινε και πάλι άσπρος, αλλά η μυρωδιά δεν έφυγε», δήλωσε μία από τις νοσοκόμες του κέντρου Άγριας Ζωής.

 

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.