ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Τι είναι αυτοί οι μυστήριοι μαύροι κύκλοι στην πλάτη του Φελπς

Οι παρατηρητικοί θεατές των Ολυμπιακών Αγώνων θα παρατήρησαν στην πλάτη του Michael Phelps κάποιους μυστηριώδεις μαύρους κύκλους, που έκαναν την εμφάνισή τους στην προσπάθειά του για να κατακτήσει το 19ο Ολυμπιακό του μετάλλιο.

Ο πολυνίκης των Ολυμπιακών Αγώνων βοήθησε τις ΗΠΑ στην κούρσα των 4×100 μ. ελεύθερο, όπου και κέρδισε άλλο ένα χρυσό μετάλλιο. Τότε ήταν που κάποιοι διαπίστωσαν πως στην πλάτη του είχε κάποιους μυστήριους μαύρους κύκλους.

felps_3.JPG

Το μυστήριο έγινε ακόμα μεγαλύτερο όταν και άλλοι Αμερικανοί αθλητές εμφάνισαν τους ίδιους μαύρους κύκλος στο σώμα τους.

Τελικά η… επιδημία μυστήριων μαύρων κύκλων οφείλονταν σε μία πανάρχαια κινεζική μέθοδο αποκατάστασης, γνωστή στην Ελλάδα ως… βεντούζες.

Το τελευταίας τεχνολογίας επιστημονικό δυναμικό που υποστηρίζει τους αθλητές των ΗΠΑ ανακάλυψε τις βεντούζες, οι οποίες όπως σημειώνουν, βοηθούν τους αθλητές να επανέλθουν γρηγορότερα από έναν τραυματισμό.

Το μόνο αρνητικό της συγκεκριμένης πρακτικής είναι τα μαύρα σημάδια που μένουν στο κορμί των αθλητών, πολλές φορές ακόμα και για τρεις εβδομάδες.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.