ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Τηλεοπτικές σειρές: Τι θα δούμε σήμερα, Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, σε Μπρούσκο, Δαχτυλίδι της Φωτιάς, Ρουά Ματ, Ραγισμένες Καρδιές και 9 μήνες

Όλα όσα θα δούμε σήμερα στις τηλεοπτικές σειρές, από το TV 24

ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ MEGA: 17.40

Η Γκιουλσερέν και η Τζανσού περνούν χρόνο η μια με την άλλη και έρχονται ακόμα πιο κοντά ως μητέρα και κόρη, σ’ αυτές τις διακοπές-δώρο. Μάλιστα, κάποια στιγμή που η Γκιουλσερέν χτενίζει τα μαλλιά της Τζανσού, το κορίτσι τής λέει ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή μόνο οι νταντάδες τής είχαν χτενίσει τα μαλλιά και αυτό κάνει την καρδιά της Γκιουλσερέν να σφιχτεί. Στην Κωνσταντινούπολη, ο Οζάν έχει μια ωραία συζήτηση με τον πατέρα του. Η Ντιλαρά έχει αποφασίσει να μάθει τρόπους στη Χαζάλ …

 

ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΑΝΤ1: 17.45

Ο Φίλιππος βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού, καθώς κινδυνεύει να χάσει όλα του χρήματα! Ο Δημήτρης με τη Ρεγγίνα αποφασίζουν να παντρευτούν την ίδια μέρα και τους αφήνουν όλους έκπληκτους! Εκεί, η Ιωάννα αδυνατεί να κρύψει το πώς αισθάνεται πραγματικά με όλη αυτή την κατάσταση και έχει ένα έντονο ξέσπασμα. Ακούραστος ο Ανδρέας ετοιμάζει κι άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις για τον Φίλιππο και τη Μαρία. Στη δεξίωση του γάμου η Παυλίνα πιάνει τον Μιχαήλ με την Ευδοκία μαζί και του κάνει σκηνή!

 

9 ΜΗΝΕΣ STAR: 17.50

Η Μαρίνα μένει έκπληκτη από τη συμπεριφορά του Κυριάκου που την παρακολουθούσε. Προσπαθεί να τον πείσει ότι έγινε παρεξήγηση, ενώ ακολουθεί ένας έντονος καβγάς. Ο Κυριάκος, εκτός εαυτού, χειροδικεί πάνω της και η Μαρίνα φεύγει από το σπίτι αναζητώντας καταφύγιο στην αγκαλιά του Μάνου. Το ζευγάρι ζει μια βραδιά γεμάτη έρωτα και πάθος, ανυποψίαστοι και οι δύο γι’ αυτό που τους επιφυλάσσει το ξημέρωμα. Η ξαφνική επιστροφή του Μάριου από το Παρίσι αιφνιδιάζει τη Δάφνη, ενώ η εξομολόγησή του για την περιπέτεια που έζησε με τη Λήδα, δημιουργεί ερωτηματικά. 

 

ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ MEGA: 18.50

Υστερα από ένα τηλεφώνημα του Ορφέα, η Μαρίνα είναι αποφασισμένη να τα παρατήσει όλα και να φύγει κρυφά μαζί του στο εξωτερικό. Ενα απρόοπτο συμβάν όμως θα ματαιώσει τα σχέδιά της και θα την οδηγήσει στο νοσοκομείο. Η Σοφία, στην προσπάθειά της να σώσει το γάμο της Μαρίνας και του Στέφανου, τον πείθει πως η μόνη λύση είναι να την περιορίσουν στο σπίτι με πρόφαση την εγκυμοσύνη. Ο Στέφανος, εκμεταλλευόμενος την κατάσταση της Μαρίνας, παίρνει το κινητό της και ανακαλύπτει το μέρος που θα συναντιόταν με τον Ορφέα. 

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΑΝΤ1: 21.00

Μετά από συζήτηση, η Μελίνα δηλώνει έτοιμη να κάνει τα πάντα για να ξανακερδίσει τον Αχιλλέα. Αντίθετα, η Βασιλική κι ο Μηνάς έρχονται στα μαχαίρια κατόπιν απαίτησης του πρώτου ν’ αποκτήσει διάδοχο. Στο τούνελ του κτήματος Δημοσθένους, μετά το γκρέμισμα του τοίχου, η αποκάλυψη ενός δωματίου φέρνει στην επιφάνεια φαντάσματα του παρελθόντος, αλλά κι ερωτηματικά. Η απόφαση της Αναστασίας να ενσωματωθεί στην εταιρεία του Ματθαίου, μετά από πρότασή του, φέρνει μεγάλη αναστάτωση σε Διαμαντή και Σήφη.

athensmagazine.gr
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.