ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Τί δουλειά κάνει σήμερα ο Κώστας Κεντέρης [εικόνες]

Πριν από λίγα χρόνια, λεγόταν πως ο Κώστας Κεντέρης ζούσε μόνιμα στη Γαλλία, για προσωπικούς λόγους. Η σταθερή του βάση, πάντως, είναι στο Μικρό Πάπιγκο, στα Ζαγοροχώρια, μαζί με τη γυναίκα και τα δύο παιδιά του, όπου διατηρεί ένα χλιδάτο ξενοδοχείο.

Στο χωριό δραστηριοποιείται σε μια πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα, το «Μικρό Πάπιγκο 1700», το οποίο ανήκε στην οικογένεια της συζύγου του και εκείνος βοήθησε στην επέκτασή του. Το 2011, όταν η ελληνική πολιτεία αποφάσισε να καλέσει στην υπηρεσία τους τους ολυμπιονίκες που είχαν πάρει τιμητική θέση στις Ενοπλες Δυνάμεις, πήρε την απόφαση να παραιτηθεί των προνομίων και των υποχρεώσεών του.


Σήμερα ασχολείται με το luxury boutique chalet και πήρε το όνομά του από το παλαιότερο κτίριο του οικισμού (μέρος του συγκροτήματος), το οποίο χρονολογείται από το 1700 και αποτελεί μύθο από μόνο του.
Οι εργασίες της αποπεράτωσης της αναπαλαίωσης ολοκληρώθηκαν πριν από μερικά χρόνια, και στόχος του Κώστα Κεντέρη ήταν να μην αλλάξουν τίποτε από την αρχική και εκ πρώτης όψεως λιτή και αφαιρετική εικόνα του οικήματος, καθώς η αρχική κατασκευή στηρίζονταν σε ύλες όπως πέτρες, χώμα, αρμολόγι και τεράστιους κέδρινους κορμούς.


Τα διάφορα αντικείμενα και έπιπλα από όλο τον κόσμο υπογράφουν οι διασημότεροι designers, όπως Philippe Starck και Achille and Pier Giacomo Castiglioni με τα υπέροχα φωτιστικά τους που δένουν με τα υφάσματα επίπλωσης με βασικό κωδικό χρωμάτων το λευκό-γκρι και κρεμ ενώ τα έπιπλα μοντέρνας αισθητικής υπογράφονται και αυτά από τους Marcel Wanders και Joep Van Lieshout.

Πλέον έχει απομονωθεί και δεν επιθυμεί να μιλήσει. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι συχνά εμφανίζεται ινκόγκνιτο και βιαστικός στην Αθήνα για επιχειρηματικές υποχρεώσεις. Οσοι τον γνωρίζουν αναφέρουν ότι σημαντικό ρόλο στην απομόνωσή του δεν έπαιξε μόνο η δίκη, αλλά και η εν ψυχρώ δολοφονία του κουμπάρου και αδελφικού φίλου του, δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια. 
Σήμερα ο Κώστας Κεντέρης είναι 42 ετών. Δεν είναι ο αθλητής που ήταν αλλά ασχολείται με τα σπορ του βουνού, ενώ στο παρελθόν είχε αδυναμία και στο ράφτινγκ. Και όπως φαίνεται δεν έχει πρόθεση να μιλήσει για το τι ακριβώς έγινε το 2004 με το σκάνδαλο Κεντέρη-Θάνου.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.