ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Δεν πάει το μυαλό σου: Τι δουλειά έκανε ο Αντύπας πριν γίνει τραγουδιστής ;

Γνωρίζατε πως πριν ο Αντύπας γίνει αυτό που είναι σήμερα, ένας πρίγκιπας της πίστας δηλαδή, “έπαιζε” σε άλλα… γήπεδα. Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν ποδοσφαιριστής και μάλιστα έπαιζε σε μεγάλη ομάδα της χώρας μας;

Μπορεί να τον κέρδισε το τραγούδι, όμως τον έχασε το ποδόσφαιρο αφού όπως εξομολογείται ο ίδιος στο tralala, πριν ασχοληθεί με την καριέρα του αυτή που τον ανέδειξε και τον έκανε ό,τι είναι σήμερα, ήταν ποδοσφαιριστής και μάλιστα στην ομάδα του Άρη. Όπως θυμάται και ο ίδιος γυρνώντας τον χρόνο πίσω:

«Από μικρός μου άρεσε πολύ το ποδόσφαιρο γιατί μεγάλωσα σε μια γειτονιά που ήμασταν στις αλάνες με μια μπάλα και έλεγα «θα γίνω ποδοσφαιριστής». Ξεκίνησα να παίζω σε εθνικό επίπεδο ποδόσφαιρο, έπαιζα στον “Άρη”, όμως μου άρεσε το τραγούδι. Καμιά φορά οι ρίζες που έχουμε και τα βιώματα μας παίζουν ρόλο. Ο παππούς μου έπαιζε παραδοσιακά μουσικά όργανα στην Καισάρεια της Τουρκίας, ίσως να άκουσε την φωνή μου από κάτω και να είπε: «βγες στο τραγούδι δοκίμασε και εκεί, όπως δοκίμασες και στο ποδόσφαιρο». Η μάνα μου, με παρότρυνε πάρα πολύ μου ‘λεγε: «αγόρι μου, μου αρέσει όταν τραγουδάς, για ξαναπές μου αυτό το τραγούδι».

athensmagazine.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.