ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Θυμάστε την γλυκούλα… αγαπητικιά της δεκαετίας του ’80; Δείτε πώς είναι σήμερα [Video]

Θυμάστε την όμορφη και πάντα γλυκύτατη αγαπημένη των πρωταγωνιστών στις βιντεοκασέτες –και όχι μόνο- της δεκαετίας του ’80; Σαν να μην πέρασε ούτε μία ημέρα από πάνω της.

Ο λόγος για την Βανέσα Τζελβέ η οποία μπορεί πλέον να απέχει από τον καλλιτεχνικό χώρο, όμως ο χρόνος της έχει φερθεί πάρα πολύ καλά. Η ηθοποιός εμφανίστηκε πριν από περίπου έναν μήνα σε φιλανθρωπική εκδήλωση μαζί με πολλούς ακόμα καλλιτέχνες. Η αγαπημένη ηθοποιός είναι μητέρα δύο γιων, του Κωνσταντίνου και του Άγγελου και όπως δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της, θεωρεί πως η οικογένειά της είναι ό,τι σημαντικότερο έχει κάνει στη ζωή της.

Πάντως, πέρυσι, πριν από ακριβώς έναν χρόνο έκανε πρόβες για να συμμετάσχει στην παράσταση «Σαν τον σκύλο με τη γάτα» η οποία και σηματοδότησε την επιστροφή της στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας. Δείτε τη συνέντευξη που είχε δώσει πριν έναν χρόνο στην εκπομπή «Άρωμα Ελλάδας» και στη συνάδελφό της Τέτα Κωνσταντά, επίσης γνωστή από την εποχή της βιντεοκασέτας όπου συμμετείχε ως ηθοποιός.

stroumfaki.org

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.