ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Της άρπαξαν το παιδί στο μαιευτήριο, το βρήκε 41 χρόνια μετά!

Συγκινητικές στιγμής εκτυλίχθηκαν στο αεροδρόμιο του Σαντιάγο στη Χιλή όταν η 61χρονη Νέλι Ρέγες συνάντησε τον γιο της Τράβις Τόλιβερ 41 χρόνια μετά τη γέννησή του.

Της έκλεψαν το μωρό στο μαιευτήριο

Το παιδί γεννήθηκε σε ένα μαιευτήριο του Σαντιάγο τον Νοέμβριο του 1973. Οι γιατροί είχαν πει στη μητέρα ότι το αγοράκι της ήταν πολύ αδύναμο και δεν θα κατάφερνε να επιζήσει. Δεν της επέτρεψαν να το δει και λίγες ώρες μετά της ανακοίνωσαν ότι το παιδί της είχε ήδη πεθάνει. Ποτέ δεν της έδωσαν πιστοποιητικό θανάτου. Η Νέλι ποτέ δεν πίστεψε ότι το παιδί της πέθανε και προσπαθούσε να μάθει την αλήθεια χωρίς αποτέλεσμα.

Του είπαν ότι τον είχαν εγκαταλείψει

Το αγόρι είχε δοθεί σε κύκλωμα παράνομων υιοθεσιών και βρέθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου με πλαστά έγγραφα υιοθετήθηκε από ένα ζευγάρι στην Ουάσιγκτον. Στους θετούς γονείς είπαν ότι το παιδί είχε εγκαταλειφθεί. Όταν έφτασε στα 20 χρόνια του, το αγόρι που το δόθηκε το όνομα Τράβις Τόλιβερ πληροφορήθηκε από τους γονείς του ότι ήταν υιοθετημένος και άρχισε να αναζητά τις ρίζες του.

Ο Τράβις Τόλιβερ με τις κόρες του
Ο Τράβις Τόλιβερ με τις κόρες του

Οταν αργότερα έφτιαξε την δική του οικογένεια και απέκτησε δύο κόρες η ανάγκη του να βρει την μητέρα του έγινε ακόμη πιο πιεστική. Τελικά σε ηλικία 41 ετών κατάφερε να φτάσει στην αλήθεια και στη αγκαλιά της βιολογικής μητέρας του στην μακρινή Χιλή.

Ο Τράβις Τόλιβερ με τους θετούς γονείς του, τη σύζυγό του και τις κόρες του
Ο Τράβις Τόλιβερ με τους θετούς γονείς του, τη σύζυγό του και τις κόρες του

www.thetoc.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.