ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Την «υπογραφή» της μαθήτριας του 5ου δημοτικού σχολείου Άντζελας Κανάτση θα έχει η αφίσα του φάιναλ-φορ

Ο κύβος ερρίφθη… Την «υπογραφή» της μαθήτριας του 5ου δημοτικού σχολείου Άντζελας Κανάτση θα έχει η αφίσα του φάιναλ-φορ του πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο. Η ζωγραφιά της μαθήτριας της Ε’ Δημοτικού επιλέχθηκε απ’ όλες και θα αποτελέσει την επίσημη της διοργάνωσης. Δασκάλα της Άντζελας Κανάτση είναι η κ. Ειρήνη Παπαζαχαρίου και διευθυντής του 5ου δημοτικού σχολείου της πόλης ο κ. Ιωάννης Νισύριος. Οι αφίσες και τα φυλλάδια θα είναι έτοιμα μόλις οριστικοποιηθούν οι συμμετοχές και των άλλων δύο ομάδων, που θα ταξιδέψουν στη Ρόδο.

ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΤΟ «ΛΙΜΑΝΑΚΙ»

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα τον πρόεδρο του Γ.Σ. Δωδεκάνησος και περιφερειακό σύμβουλο Νοτίου Αιγαίου Κάλλιστο Διακογεωργίου. Στο γραφείο του, τον επισκέφτηκε ο ιδιοκτήτης της ψαροταβέρνας «Λιμανάκι» στα Κολύμπια και προπονητής μπάσκετ Μιχάλης Καρακωνσταντής, ο οποίος αποφάσισε να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας μας στο φάιναλ-φορ του αγωνιστικού μπάσκετ με αμαξίδιο. Οι δύο άνδρες συζήτησαν τις λεπτομέρειες για τη διοργάνωση και μάλιστα ο ίδιος επιθυμεί μετά το τέλος της διοργάνωσης να παραθέσει και δείπνο στην οικογένεια του Γ.Σ. Δωδεκάνησος. Η ομάδα μας ευχαριστεί θερμά τον Μιχάλη Καρακωνσταντή για τη στήριξη του, αφού ο ίδιος αποδεικνύει ότι όσο υπάρχει η φλόγα του εθελοντισμού και της βοήθειας, ο κόσμος μας μπορεί να γίνει καλύτερος από κάθε άποψη.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Το φάιναλ-φορ του πανελληνίου πρωταθλήματος θα γράψει ιστορία… Αυτός τουλάχιστον είναι ο στόχος του διοικητικού συμβουλίου του Γ.Σ. Δωδεκάνησος αλλά επίσης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ροδίων και του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Ήδη οι προσπάθειες που γίνονται έχουν προκαλέσει πανελλήνιο ενδιαφέρον και θα είναι η πρώτη φορά που μία διοργάνωση στο άθλημα θα έχει τόσο πολύ κόσμο. Τόσο στη Ρόδο όσο και στα Δωδεκάνησα επικρατεί ξεσηκωμός των φιλάθλων και θα είναι πολλοί αυτοί που θα έρθουν τόσο από τα γύρω νησιά αλλά και τα χωριά για να παρακολουθήσουν την τελική φάση, στην οποία η ομάδα μας θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τα σκήπτρα της και να πάρει έναν ακόμη τίτλο.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος ευχαριστεί θερμά τους μαθητές όλων των δημοτικών σχολείων, τους γονείς τους αλλά και τους δασκάλους για την παρουσία τους στον πρόσφατο αγώνα επίδειξης στο «Βενετόκλειο». Εκτός από την παρουσία τους, οι μαθητές προσφέροντας τις τσάντες με τρόφιμα στο κοινωνικό παντοπωλείο της Ρόδου, μας έκαναν διπλά υπερήφανους και σίγουρους ότι τα παιδιά αυτά, τα δικά μας παιδιά, μπορούν να μας κάνουν να ζήσουμε σ’ ένα καλύτερο κόσμο. Έναν κόσμο όπου κυρίαρχο θα είναι το ΕΜΕΙΣ και όχι το ΕΓΩ.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.