ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Την Hλέκτρα, την Lamborghini ή και τις δύο μαζί; (φωτό)

Η Ηλέκτρα διαφέρει από τα περισσότερα κορίτσια της ηλικίας της. Και αυτό λόγω του επιθέτου της, το οποίο είναι ιστορικό, ιδιαίτερο, εύηχο, και το κυριότερο φέρει ένα ειδικό βάρος στην ιστορία της παγκόσμιας αυτοκίνησης. Lamborghini. Aυτό είναι το επίθετό της και ναι ανήκει στη γνωστή ιταλική φαμίλια που κατασκευάζει τα περίφημα σπορ αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων.

Είναι εγγονή του ιδρυτή της φίρμας, Ferruccio Lamborghini και παρά το νεαρό της ηλικίας της, καθώς είναι μόλις 21 χρόνων, έχει καταφέρει χάρη στον εθισμό της στα social media να γίνει περισσότερο διάσημη, όχι για κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο της, αλλά λόγω του life style που ακολουθεί και των εντυπωσιακών καμπύλων που διαθέτει, τις οποίες δεν διστάζει να δείχνει στους χιλιάδες followers της.

Εκεί, στους επίσημους λογαριασμούς που διατηρεί, χρησιμοποιεί και το όνομα “Miura”, παραπέμποντας στο γνωστό μοντέλο της εταιρείας που όταν παρουσιάστηκε το 1996 έφερε επανάσταση στο χώρο των σπορ αυτοκινήτων…

Σπουδάζει κινηματογράφο, λατρεύει τα ζώα και όπως σημειώνει και η ίδια «ειλικρινά δεν ξέρω πόσες Lamborghini μου ανήκουν». Ασχέτως αν για τις μετακινήσεις της χρησιμοποιεί ένα Audi A1 με ροζ λεπτομέρειες εξωτερικά και εσωτερικά το οποίο η ίδια έχει διαμορφώσει.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.