ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου στη Ρόδο (Γρηγορίου Λαμπράκη 8, αίθουσα Γ. Καραγιάννης) η άκρως ενδιαφέρουσα όσο και επίκαιρη ημερίδα με θέμα «Δάνεια – Τράπεζες: τρόποι προστασίας, ρύθμισης και εναλλακτικές λύσεις». Η Ημερίδα απευθύνεται σε επιχειρηματίες και όχι μόνο και η θεματολογία της περιλαμβάνει:

 1. Ρυθμίσεις Τραπεζικών Δανείων και Οφειλών
  2. Αναδιάρθρωση και ρύθμιση δανείων με σκοπό τη μείωση του τραπεζικού κόστους δανεισμού.
  3. «Κόκκινα» Δάνεια
  4. Προστασία επιχειρήσεων από τις Τράπεζες
  5. Απεγκλωβισμός από τις Τράπεζες με βιώσιμες λύσεις και επιτόκια
  6. Νόμος Κατσέλη – Νόμος Δένδια – Νόμος Σταθάκη
 2. Κώδικας Δεοντολογίας Τράπεζας της Ελλάδος
 3. Χρηματοδότηση & αυτοχρηματοδότηση επιχειρήσεων.

 

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρηματίες μπορούν να αναδιαρθρώνουν τα τραπεζικά τους δάνεια και να μειώνουν το συνολικό κόστος τραπεζικού δανεισμού, επιτυγχάνοντας αφενός χρόνους προστασίας — προσαρμογής στο τραπεζικό σύστημα και αφετέρου βιώσιμες λύσεις.

 

Με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση και στήριξη των μελών του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, θα παρασχεθεί σε όποιο μέλος του επιθυμεί, η δυνατότητα για εξειδικευμένη προσωπική συμβουλευτική υποστήριξη ως προς τον τρόπο αντιμετώπισης του τραπεζικού δανεισμού του, χωρίς κανένα πρόσθετο κόστος.  

 

Η προσωπική συμβουλευτική υποστήριξη (ανάλυση δανεισμού και προτεινόμενες λύσεις), θα παρέχεται από τους εισηγητές της ημερίδας, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Επιμελητηρίου, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου & Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου.

 

Η ημερίδα είναι ανοικτή στο κοινό ενώ όσοι ενδιαφέρονται για παροχή προσωπικής συμβουλευτικής υποστήριξης θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής έως και τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στο σύνδεσμο: http://vpnegotiations.gr/vp/ ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στα 2130 238504, 6932286243 με την κα. Δημούση Αναστασία.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.