ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Την απήγαγαν αλλά δεν θέλησε να υποβάλλει μήνυση σε βάρος του δράστη

Τα σήματα από τα κινητά της γυναίκας και του 38χρονου δράστη οδήγησαν τους αστυνομικούς σε μια δασώδη περιοχή στον δρόμο από τη Μακρύνεια προς τα Ελληνικά Μεσολογγίου

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου έβαλαν τέλος στο διήμερο θρίλερ με την ακούσια απαγωγή μιας 26χρονης από έναν… ερωτοχτυπημένο συγχωριανό της και δυο συνεργούς του που την άρπαξαν από το χωράφι όπου δούλευε σε περιοχή της ενότητας Θεστιέων.

Τα σήματα από τα κινητά της γυναίκας και του 38χρονου δράστη οδήγησαν τους αστυνομικούς σε μια δασώδη περιοχή στον δρόμο από τη Μακρύνεια προς τα Ελληνικά Μεσολογγίου, όπου ο 38χρονος κρατούσε επί δύο ημέρες την νεαρή γυναίκα στο Ι.Χ. φορτηγό με το οποίο την απήγαγε. 

Η φερόμενη ως απαχθείσα επέστρεψε στο σπίτι της πολύ καλά στην υγεία της και δεν θέλησε να υποβάλλει μήνυση σε βάρος του δράστη, ο οποίος πάντως δεν απέφυγε τη σύλληψη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτόδικων Αγρινίου με την κατηγορία της αρπαγής ενηλίκου. Οι δυο συνεργοί του 38χρονου ενώ δεν εντοπίστηκαν και αναζητούνται.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.