ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Τηλεθεατές έβριζαν την Πάνια γιατί είπε on air ότι της είναι συμπαθής η Πόλα Ρούπα ! [Video]

Χθες στην εκπομπή «Parole», η Αννίτα Πάνια σχολίασε την απόπειρα απόδρασης του Νίκου Μαζιώτη από τις φυλακές Κορυδαλλού, την οποία οργάνωσε η Πόλα Ρούπα.

Αρχικά η Αννίτα Πάνια δήλωσε: «Παιδιά είναι σοβαρό το θέμα, αλλά δεν μπορώ να τα παίρνω και όλα σοβαρά! Μην με καταπιέζετε. Πήγε να ελευθερώσει τον άνδρα της! Έχει παιδί μαζί του. Δεν μπορώ να την δω αντιπαθητικά. Δεν μπορώ να πω ότι μου είναι ιδιαιτέρως αντιπαθής η Πόλα Ρούπα, για να είμαι ειλικρινής. Αυτό που έκανε, αντικειμενικά, είναι κάτι παράνομο, κακό. Δεν μπορώ, όμως, να μη δω και μια πλευρά της συμπαθητικά, χωρίς όλο αυτό που κάνει να το θεωρώ σωστό και εννοείται ότι είναι κατακριτέο. Είναι μια γυναίκα θαρραλέα, αυτό θέλει πολύ μαγκιά για να το κάνεις. Δεν προτείνω να την θαυμάσει κανείς».

Οι δηλώσεις αυτές εκνεύρισαν τους τηλεθεατές που τηλεφωνούσαν και την έβριζαν… Η ίδια είπε:«Παίρνουν τηλέφωνο και με βρίζουν; Δεν πειράζει, τι να κάνω; Δεν μπορώ να μην λέω και την αλήθεια μου. Πώς θα γίνει δηλαδή; Ας παίρνουν τηλέφωνο να με βρίζουν γιατί είπα ότι συμπαθώ ένα μέρος από την προσωπικότητα της Πόλας Ρούπα. Τι να κάνω, αφού μου είναι συμπαθής; Να πάω σε διαφημιστικό διάλλειμα;»

stroumfaki.org

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.