ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Θα δοκίμαζες αυτό το προφυλακτικό;

Όσο τετριμμένο και αν ακούγεται, η τεχνολογία προχωράει και η σκέψη εξελίσσεται. Η νεαρή φοιτήτρια Μισέλ Τσου από το Pratt Institute της Νέας Υόρκης σχεδίασε ένα επαναστατικό σπρέι, που θα λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με αυτόν του αποσμητικού. Ο σκοπός του, όμως, θα είναι άλλος. Ποιος;

Αυτό το σπρέι σκοπεύει να αλλάξει τον γνωστό τρόπο που κάνουμε έρωτα. Αντί για προφυλακτικό, οι άνδρες απλά θα μπορούν να ψεκάζουν το πέος τους, να περίμενουν 2 λεπτά μέχρι να σχηματιστεί μια μεμβράνη γύρω από αυτό, και έπειτα, άφοβα α μπορούν να ενδίδουν στη σαρκική επαφή.

Η Μισέλ Τσου
Η Μισέλ Τσου

Αντίστοιχα, και οι γυναίκες μπορούν να το χρησιμοποιούν, καθώς αυτό το επαναστατικό προϊόν δεν απευθύνεται μόνο στο ανδρικό κοινό.

Το προφυλακτικό σε σπρέι ονομάζεται Girlplay και όπως εξηγεί η φοιτήτρια Μισέλ Τσου, λειτουργεί με την ίδια λογική ενός σπρέι για πληγές, το οποίο μετά τον ψεκασμό στην τραυματισμένη περιοχή δημιουργεί μία κρούστα.

Η Μισέλ λέει πως το Girlplay είναι μια σχεδιαστική φιλοσοφία που ελπίζει πως θα αναζωογονήσει το ενδιαφέρον για την ιδέα ενός σπρει-προφυλακτικού. Το προϊόν, πάντως, δεν είναι διαθέσιμο ακόμη στην αγορά.

www.pathfinder.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.