ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Θα ασκήσει έφεση ο Πλατινί! “Για τη ζημιά που έχω υποστεί…”

Διατεθειμένος να κάνει τα πάντα, προκειμένου να διεκδικήσει αποζημίωση για τη ζημιά που έχει υποστεί το όνομα του, είναι ο Μισέλ Πλατινί

Με γραπτή του δήλωση στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Πλατινί τόνισε ότι η απόφαση της Επιτροπής Ηθικής της FIFA -να τον αποκλείσει από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα για 8 χρόνια- είναι γελοία και με μόνο της σκοπό να λερώσει το όνομά του.

Μάλιστα, κάνει γνωστό ότι θα προσφύγει κατά αυτής στο CAS αλλά και στα πολιτικά δικαστήρια για τη δυσφήμιση του ονόματός του.

Συγκεκριμένα τόνισε:«Εκτός από το να πάω στο CAS, είμαι αποφασισμένος να κινηθώ και στα πολιτικά δικαστήρια για να διεκδικήσω αποζημίωση για το σύνολο της ζημιάς που έχω υποστεί εδώ και αρκετές εβδομάδες», αναφέρει και τονίζει για την απόφαση της Επιτροπής Ηθικής:

«Αυτή η απόφαση δεν με εκπλήσσει. Είμαι πεπεισμένος ότι η μοίρα μου είχε προκαθοριστεί πριν από την ακρόασή μου στις 18 Δεκεμβρίου και πως αυτή η ετυμηγορία είναι μια αξιολύπητη απόφαση για την επιθυμία να με αφανίσουν από τον κόσμο του ποδοσφαίρου».

newsit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.