ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Τεταμένο το κλίμα ανάμεσα σε Βοσνία και ΕΠΟ – Οι καταγγελίες και η συγγνώμη

Κατά την διάρκεια της παραμονής του αγώνα ανάμεσα στην Ελλάδα και την Βοσνία το κλίμα ήταν τεταμένο ανάμεσα στην αποστολή της Βοσνίας και την ΕΠΟ καθώς είχαν επωμιστεί την ορθή λειτουργία της μεταφοράς και της προπόνησης των αντιπάλων της Εθνικής.

Η αποστολή της Βοσνίας προχώρησε σε έντονη διαμαρτυρία προς την ελληνική πλευρά για την καθυστέρηση που σημειώθηκε στη μεταφορά της προς το γήπεδο για να πραγματοποιήσει την προπόνησή της ενώ δεν έλειψαν και κάποια «γαλλικά».

Οι Βόσνοι εκνευρίστηκαν γιατί όπως αυτοί ανέφεραν όφειλαν να βρίσκονται στο γήπεδο στις 18:30 αλλά το πούλμαν για τη μεταφορά τους έφτασε στις 18:45 ενώ το περιπολικό που τους συνόδευε βρίσκονταν πίσω από το πούλμαν και όχι μπροστά από αυτό για να ανοίγει δρόμο.

Η ελληνική πλευρά ωστόσο, δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια και απαντώντας στις απειλές για το τι θα ακολουθήσει στο παιχνίδι του 2ου γύρου στη Ζένιτσα, ενημέρωσε τον Τσέχο παρατηρητή για το τι πραγματικά είχε συμβεί.

Οι άνθρωποι της ΕΠΟ εξήγησαν πως οι Βόσνοι είχαν ενημερωθεί να κατέβουν νωρίτερα από τα δωμάτιά τους όμως καθυστέρησαν με αποτέλεσμα να μην φτάσουν έγκαιρα στο γήπεδο.

Είπαν επίσης στον Τσέχο, πως από την στιγμή που η προπόνηση δεν ήταν επίσημη, δεν ήταν απαραίτητη η παρουσία περιπολικού αν και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να υπάρχει ένα συνοδευτικό για παν ενδεχόμενο.

Τελικά, οι Βόσνοι αναγκάστηκαν να ζητήσουν συγγνώμη μέσω του team manager ενώ ο Τσέχος παρατηρητής πήρε θέση λέγοντάς τους πως δεν συνέβη τίποτα το μεμπτό.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.