ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Τέσσερις παράξενες αλήθειες για το σeξ που ίσως δεν γνωρίζεις

Ακόμη κι αν κάποιος νομίζει ότι γνωρίζει πολλά για το σεξ, πάντα θα υπάρχουν παράξενα και νέα δεδομένα που θα τον εκπλήσσουν.

Έρευνες και μελέτες, αποκαλύπτουν ανά διαστήματα νέες αλήθειες. Παρακάτω θα δείτε τέσσερα δεδομένα που έχουν προκύψει από επιστημονικές μελέτες σχετικά με την ανθρώπινη σεξουαλική δραστηριότητα.

1. Ο ύπνος μπρούμυτα συσχετίζεται πιο έντονα με τα όνειρα σεξουαλικού περιεχομένου από οποιαδήποτε άλλη στάση στον ύπνο.

2. Ο νυχτερινός οργασμός, φαινόμενο γνωστό και ως ονείρωξη, δεν παρατηρείται μόνο στον αντρικό πληθυσμό –αρκετές γυναίκες φτάνουν στην κορύφωση κατά τη διάρκεια του ύπνου.

3. Εάν ένας άντρας πάθει έμφραγμα εν ώρα σεξ είναι πιο πιθανό να το πάθει ενώ κάνει σεξ με την ερωμένη του παρά με τη σύζυγο ή τη μόνιμη σύντροφό του. Παρ’ όλα αυτά, οι πιθανότητες είναι εξαιρετικά ελάχιστες.

4. Ορισμένοι άνθρωποι ξεσπούν σε ακατάσχετο φτάρνισμα όταν φτάνουν στην κορύφωση αν και αυτό το φαινόμενο είναι αρκετά σπάνιο. Μια παραλλαγή αυτής της «επιπλοκής» είναι το επίμονο φτάρνισμα κατά τη σεξουαλική διέγερση.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.