ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Τέσσερις αγωνιστικές σε Μπεργκ και τρεις σε Κρέσπο!

Τέσσερις αγωνιστικές στον Μπεργκ και από τρεις σε Κουλιμπαλί, Κρέσπο, Ουάρντα και Σάκχοφ ήταν η απόφαση του πειθαρχικού οργάνου της Σούπερ Λίγκας για το… ξύλο στο ματς της Λεωφόρου!

Έπεσαν… βαριές καμπάνες! Η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας έκανε γνωστό πως τιμωρεί τον Μάρκους Μπεργκ με τέσσερις αγωνιστικές (3+1 ως αρχηγός) και με τρεις τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο για το… ξύλο στο ματς της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ!

Συγκεκριμένα, το πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας τιμώρησε με 4 αγωνιστικές τον Μάρκους Μπεργκ (3+1 ως αρχηγός), με 3 τον Ουσμάν Κουλιμπαλί, ενώ ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος τιμωρήθηκε όπως ήταν λογικό με μία. Από πλευράς ΠΑΟΚ τώρα, οι Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, Αμρ Ουάρντα και Εβγκέν Σάκχοφ τιμωρήθηκαν με 3 αγωνιστικές για τα όσα συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου!

Οι δύο ομάδες αναμένεται να ασκήσουν εφέσεις ώστε να μειωθούν οι ποινές των ποδοσφαιριστών τους. Εφόσον, πάντως, δεν πέσουν οι τιμωρίες, τότε ο Μπεργκ δεν θα αγωνιστεί σε κάποιο άλλο παιχνίδι των πλέι οφ, ενώ οι Κουλιμπαλί, Κρέσπο, Ουάρντα και Σάκχοφ θα προλάβουν μόλις την τελευταία αγωνιστική.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.