ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

«Είμαστε με τους Έλληνες»: Τεράστιο κύμα συμπαράστασης σε όλη την Ευρώπη

Την ώρα που οι Έλληνες τρέχουν στα ΑΤΜ και τα σούπερ μάρκετ, Ισπανοί, Ιταλοί, Άγγλοι, Γάλλοι και Ιρλανδοί δηλώνουν την συμπαράσταση τους στη χώρα μας διαδηλώνοντας.

Πρώτο trending topic στο Twitter της Ισπανίας είναι το #YoVoyConGrecia, η διαδικτυακή καμπάνια αλληλεγγύης των Ισπανών πολιτών στα social media υπέρ της χώρας μας και εναντίον της πίεσης από πλευράς Θεσμών και Eurogroup.

Οι Ισπανοί συντάσσονται υπέρ του δημοψηφίσματος και κατά της πολιτικής λιτότητας που έχει άλλωστε εφαρμοστεί με ιδιαιτέρως σκληρό τρόπο και στη χώρα τους.

Οι περισσότεροι τοποθετούνται υπέρ του «Όχι» θεωρώντας πως μια τέτοια απόφαση θα μπορούσε να γίνει “όχημα” αλλαγής για την Ευρώπη, έτσι ώστε να μετατραπεί σε μια πιο δημοκρατική Ένωση με προοπτική ανάπτυξης για τους οικονομικά ασθενέστερους.

Πέραν από το #YoVoyConGrecia, trend στην Ισπανία έχει γίνει και το #Varoufakis. Παράλληλα διοργάνωσαν και μεγάλη συγκέντρωση για να δηλώσουν την συμπαράσταση τους στον ελληνικό λαό.

Είμαστε με την Ελλάδα λένε οι Ιταλοί

Με το hashtag #IoStoConLaGrecia οι Ιταλοί στηρίζουν την Ελλάδα και χαιρετίζουν την απόφαση για δημοψήφισμα.

«Μαζί με τους Έλληνες» #AvecLesGrecs φώναξαν πέντε χιλιάδες Γάλλοι στο Παρίσι. diaforetiko.gr : gallia 5001 «Είμαστε με τους Έλληνες»: Τεράστιο κύμα συμπαράστασης σε όλη την Ευρώπη

Μεγάλη Βρετανία: #IstandwithGreece

#IrelandstandswithGreece Oι Ιρλανδοί διαδήλωσαν και καλούν τους Έλληνες να ψηφίσουν «όχι».

koolnews.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.