ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Τέξας: Βγήκε ένα φίδι από την τουαλέτα του σπιτιού τους!

Η οικογένεια υπέστη κανονικό σοκ όταν η ειδική εταιρία που κλήθηκε για να ελέγξει την ιδιοκτησία τους, εντόπισε ακόμα 23 ερπετά

Ο Jason McFadden ήταν στην δουλειά, στο Τέξας των ΗΠΑ, όταν έλαβε από την σύζυγό του Cassie ένα μήνυμα στο κινητό: «Τι στο καλό να κάνω» έγραφε η γυναίκα.

Το μήνυμα συνοδευόταν από μια φωτογραφία της… τουαλέτας τους, όπου μέσα βρισκόταν ένα – αρκετά μεγάλο – φίδι! Το είχε μόλις εντοπίσει ο μικρός τους γιος…

Προσπάθησε να το εξοντώσεις, ήταν η συμβουλή του συζύγου και η θαρραλέα γυναίκα πήρε μια σκούπα. Προσπάθησε να σπρώξει το φίδι πίσω, στο βόθρο, όμως αυτό κατά τη διάρκεια της πάλης βρέθηκε στο πάτωμα! Ακολούθησαν σκηνές… ροκ και τρόμου, όμως τελικά η Cassie αναδείχθηκε νικήτρια – το φίδι εξολοθρεύθηκε πριν καν φτάσει ο σύζυγος σπίτι από τη δουλειά. 

Για καλό και για κακό, πάντως η οικογένεια επικοινώνησε με μια εταιρία αρμόδια για τον εντοπισμό φιδιών, κάτι σαν «απεντόμωση» και περίμενε με αγωνία το «οκ» για το σπίτι. Τα αποτελέσματα ήταν… τρομακτικά: Συνολικά 24 φίδια περιτριγύριζαν το σπίτι των McFadden! Τα 13 από αυτά βρίσκονταν στο κελλάρι, κι άλλα δέκα σέρνονταν στο υπόγειο… Τα πέντε από αυτά ήταν νεογέννητα! 

«Τα φίδια αυτά είναι “ειδικοί” να κρύβονται και να καμουφλάρονται, έτσι επιβιώνουν. Κι έτσι, επειδή δεν τα βλέπετε, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν…» εξήγησαν οι ειδικοί.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.