ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ
%cf%84%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%cf%86%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%cf%85%cf%81%ce%af-%ce%ba%cf%81%ce%ad%ce%bc%ce%b1

Τάρτα με φρούτα και τυρί κρέμα

Υλικά για 6-8 άτομα

Για τη ζύμη

  • 1 1/3 κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1/4 κουταλάκι αλάτι
  • 1 κουταλάκι ζάχαρη
  • 1/2 κούπα μαγειρικό λίπος ή μαργαρίνη
  • 3 κουταλιές νερό κρύο

Για τη γέμιση

  • 700 γραμμάρια τυρί κρέμα
  • 1/2 κούπα ζάχαρη
  • 1 κούπα βατόμουρα
  • 1 κούπα ακτινίδια
  • 1 κούπα φράουλες
  • 1 κούπα μύρτιλλα

Εκτέλεση

Για τη ζύμη

  1. Ρίχνετε στο κάδο του μίξερ τα στερεά υλικά της ζύμης και ανακατεύετε. Στο τέλος ρίχνετε το νερό.
  2. Έπειτα παίρνετε τη ζύμη, την ανοίγετε και τη στρώνετε στην ταρτιέρα.
  3. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις για 20 λεπτά μέχρι να ροδίσει.

Για τη γέμιση

  1. Αδειάζετε το τυρί κρέμα στη ζύμη της τάρτας και βάζετε από πάνω τα φρούτα.
  2. Κατόπιν, ψήνετε στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά, μέχρι να ροδίσει και να πιάσει κρούστα.
  3. Όταν είναι έτοιμη η τάρτα μας πασπαλίστε με κανέλα και ραντίστε με λίγο μέλι.

ΠΗΓΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.