ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ταϊλάνδη: Τους ανάγκασαν να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη για το… στοματικό σeξ!

Οι δύο νέοι αφού ζήτησαν συγγνώμη για την πράξη τους είπαν ότι ήταν σε κατάσταση μέθης, πλήρωσαν το πρόστιμο και αφέθηκαν ελεύθεροι

Οταν η Αμερικανίδα τουρίστρια έκανε στοματικό σεξ στον Ιρλανδό φίλο της στην Ταϊλάνδη δεν μπορούσε με τίποτα να φανταστεί σε τι περιπέτεια θα έμπλεκε. Το θέμα με το βίντεο που την περασμένη εβδoμάδα είχε κάνει το γύρο του και έδειχνε μια νεαρή κοπέλα να κάνει στοματικό σεξ στο φίλο της έχει και συνέχεια.

Το ασυγκράτητο ζευγάρι βρέθηκε ενώπιον του νόμου και εκτός από το τσουχτερό πρόστιμο που κλήθηκε να πληρώσει αναγκάστηκε από τις αρχές της Ταϊλάνδης -που δεν αστειεύεται σε τέτοια θέματα- να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για προσβολή της δημοσίας αιδούς. 

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ η αστυνομία του Krabi παρουσίασε τους δύο κατηγορούμενους την 21χρονη Nadine από τις ΗΠΑ και τον 24χρονο Sullivan από την Ιρλανδία να απολογηθούν δημοσίως για την πράξη τους. 

Οι δύο νέοι αφού ζήτησαν συγγνώμη για την πράξη τους είπαν ότι ήταν σε κατάσταση μέθης, πλήρωσαν το πρόστιμο και αφέθηκαν ελεύθεροι.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.