ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Τα Modela είναι η νικήτρια ομάδα του 5ου ανοιχτού τουρνουά μπάσκετ

Τα Modela είναι η νικήτρια ομάδα του 5ου ανοιχτού τουρνουά μπάσκετ, κερδίζοντας με 79-67 το Πειρατικό G8 στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, ενώ την τρίτη θέση πήρε το Τ.Ε.Ε., το οποίο κέρδισε με 59-31 το Hermes. Ο τελικός διεξήχθη με την παρουσία περίπου 500 φιλάθλων, με τα Modela να παίζουν πιο παθιασμένα, καλύτερα και να κερδίζουν δίκαια, παίρνοντας τον πρώτο τους τίτλο στα τουρνουά του Δ.Ο.Π.Α.Ρ.

Η ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ

Μετά τη λήξη του τελικού έγιναν οι απονομές… Αρχικά ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. τίμησε μέσω του προέδρου του κ. Σέργιου Αϊβάζη τους εθελοντές Σαμαρείτες για την τεράστια προσφορά τους, ενώ από τα χρήματα των ομάδων δόθηκε και δωροεπιταγή, όπως και φαρμακευτικό υλικό από τον κ. Γιώργο Φρόνα. Ακολούθησαν οι απονομές. Το νικητή του διαγωνισμού τριπόντων Βαγγέλη Τσεκουρά (Μπασκετόφιλοι) τίμησε ο ιατρός Κώστας Κατσιμπρής, τον πρώτο σκόρερ Φώτη Μπανγκούρα (Οικονομολόγοι) ο πρόεδρος του Σ.Κ.Κ.Δ. Γιώργος Κατσικανταής και τον πολυτιμότερο αθλητή Ρούσο Κρασουδάκη ο πρόεδρος του Τ.Ε.Ε. Ιάκωβος Γρύλλης.

Την τέταρτη ομάδα (Hermes) τίμησε ο πρόεδρος του Σ.Δ.Κ.Δ. Άρης Φάκαρος, την 3η (Τ.Ε.Ε.), το μέλος της τοπικής κοινότητας Ρόδου και μέλος της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου Τσαμπίκος Βασιλαράκης, τη δεύτερη (Πειρατικό G8) ο περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου και πρόεδρος του Γ.Σ. Δωδεκάνησος Κάλλιστος Διακογεωργίου και τη νικήτρια (Modela), ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Σέργιος Αϊβάζης. Το δικό τους χαιρετισμό έκαναν ο Σέργιος Αϊβάζης και Κάλλιστος Διακογεωργίου, που συνεχάρησαν τους νικητές και ευχαρίστησαν όλους όσους βοήθησαν, ενώ ο Χρήστος Μπίλιας πήρε το λόγο και τίμησε έναν ακούραστο εργάτη του αθλητισμού, τον Αχιλλέα Χατζημιχάλη.

ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ Ο ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ

Ο Βαγγέλης Τσεκουράς των Μπασκετόφιλων πήρε τα σκήπτρα από το Μόσχο Φάντη, που δεν συμμετείχε καν στο διαγωνισμό των τριπόντων. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν οι εξής 9 αθλητές: Ντάνιελ Άμερσον (Modela), Τάσος Χαραλάμπης (Παλαίμαχοι Δωριέα), Παναγιώτης Γιαννακάκης (Buzzer Beaters), Μιχάλης Βασιλάκης (Firefighters), Νίκος Λυμπέρης (Τ.Ε.Ε.), Κώστας Κουρούνης (Hermes), Βαγγέλης Γεναιόπουλος (Τελωνείο), Βαγγέλης Τσεκουράς (Μπασκετόφιλοι) και Φώτης Μπανγκούρας (Οικονομολόγοι). Στον τελικό πέρασαν με 2/5 τρίποντα οι Χαραλάμπης, Γιαννακάκης, Βασιλάκης, Γεναιόπουλος και Τσεκουράς και νικητής αναδείχθηκε στην… «παράταση» ο τελευταίος με 4/10 τρίποντα, κερδίζοντας τον Γιαννακάκη.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ G8- MODELA 67-79

Τα δεκάλεπτα ήταν: 16-16, 33-40(ημ.), 48-60, 67-79

Διαιτητές: Φάκαρος- Αντωνίου

ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ G8 (Μπίλιας): Πρωτόπαπας 8, Κουτσούκος 11, Κωστάκης 2, Τσιγάρος 17(3), Βιτζηλαίος 8(1), Τσάρας, Μιρόσαβιτς 11, Φτακλάκης, Νικηφορίδης 4, Τσιτσούλας 6.

MODELA (Μαστοράκης): Μαγριπλής, Σαντιμπαντάκης 2, Σακκής 8(2), Παπαγιάννης 8(2), Άμερσον 21(1), Κουτσομανώλης 13(2), Μελεκίδης 2, Κρασουδάκης 21, Παπαγεωργίου 2, Γιαννακίδης 2.

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

Τ.Ε.Ε.- HERMES 59-31

Τα δεκάλεπτα ήταν: 15-11, 30-13(ημ.), 45-25, 59-31

Διαιτητές: Νικηφορίδης- Μητσού

Τ.Ε.Ε. (Μαρουλλάκης Γ.): Θαρρενός 2, Καμπουράκης 11(1), Καραβοκυρός 13(1), Διακομιχάλης, Γιαννακόπουλος, Χατάς, Μαρουλλάκης Στ. 4, Χαρτοφύλης, Γιωτόπουλος Ν. 3, Γιωτόπουλος Δ. 13, Κασσανής 3(1), Λυμπέρης 10(1).

HERMES (Χατζηφούντας): Χαρκιανάκης 3(1), Κουρούνης, Ορφανός, Παραδείσης, Οικονομίδης, Μορφωπός 11(3), Χαβιαράς 1, Αττιτής 4, Τερνέζης 3, Βλάσσης 1, Κοντός 8(2), Σιώκος.

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.