ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Τα εγκαίνια του Αθλητικού Κέντρου Α.Σ. Χάλκης – Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Παστίδα Ρόδου [pics]

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια του Αθλητικού Κέντρου Α.Σ. Χάλκης – Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Παστίδα Ρόδου, που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 08/07/2017 παρουσία αρκετών επισήμων, με κάθε λαμπρότητα αλλά και συναισθήματα χαράς, υπερηφάνειας και συγκίνησης από τους ανθρώπους της Χάλκης που κατάφεραν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.

Ανάμεσα σε άλλους έδωσαν το παρόν οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ.Φλεβάρης και Κόκκινος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Διακογεωργίου, Τσοπανάκης, Μπαριανάκης, Φτακλάκη, ο Δήμαρχος Ρόδου κ.Χατζηδιάκος και οι Αντιδήμαρχοι κ.Χατζηλαζάρου και Κορωναίος, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ κ.Κυριαζής, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου κ.Κρεμαστινός, οι πρώην Βουλευτές Υψηλάντης, Ζωϊδης, Παπνικόλας, ο πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών κ.Βαληνάκης, ο Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ.Κύριλλος, ο Πρώην Νομάρχης Δωδεκανήσου κ.Παρασκευάς, ο Αιδεσιμότατος Μακάριος και η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίου Νικολάου Παστίδας, ο Δήμαρχος Χάλκης κ.Πατρός, ο Πρόεδρος και Μέλη της ΕΠΣΔ κ.κ. Διακοφώτης, Ψέλλας, Αδαμάκης, από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου οι κ.κ. Λάμπρου και Χρυσανθής, ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Παστίδας “Καμάρι” κ.κ. Σιαλούπ και Κηπουρός, η πρώην Κοινοτάρχης Παστίδας κ.Κοκκάρη, η Πρόεδρος κ.Ξεπαπαδάκη και μέλη της ΑΝΔΩ , εκ μέρους του Ολυμπιακού ο Υπεύθυνος Ακαδημιών και ο κ.Καραταΐδης κ.α.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης κοντραρίστηκαν σε φιλικό παιχνίδι οι Βετεράνοι Ρόδου και Διαγόρα με τους βετεράνους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί με τα χρώματα της Χάλκης.

Παιάνισε η Φιλαρμονική της Δημοτικής Κοινότητας Αρχαγγέλου.

Το αποκορύφωμα της εκδήλωσης ήταν η ομιλία της ψυχής του Α.Σ. Χάλκης Άγγελου Φραγκάκη.

Δείτε :

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.