ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Εξέλιξη – σοκ: Στα δικαστήρια Καραβάτου – Κρατερός!

Προσπαθεί, στην κατάστασή της, να κρατήσει την ψυχραιμία της. Όμως βλέπει ότι τώρα τα πράγματα αρχίζουν και ξεφεύγουν.

Βγήκε από τα ρούχα της. Μπορεί να έκανε αρκετή υπομονή, όμως κι αυτή έχει τα όριά της. Και πλέον είναι αποφασισμένη να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και δεν αποκλείεται να φτάσει ακόμη και μέχρι τα δικαστήρια.

Η Κατερίνα Καραβάτου βλέπει να υπάρχει μια “περίεργη” επίθεση σε βάρος της, αφού τα κρούσματα είναι απανωτά. Η αρχή έγινε με τις φήμες για “κόψιμο” της εκπομπής “Στα καλά καθούμενα” και ήρθε και η αντικατάστασή της από τη Ζέτα Μακρυπούλια για να “δέσει γλυκό”. Οι φήμες αυτές μάλιστα ήταν τόσο έντονες που ούτε και οι διαψεύσεις της Ζέτας στάθηκαν ικανές για να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Η παρουσιάστρια λοιπόν αποφάσισε να λάβει τα μέτρα της και όλα δείχνουν ότι θα κινηθεί νομικά όπως άλλωστε και ο σύζυγός της (και συμπαρουσιαστής) Κρατερός Κατσούλης. Σύμφωνα με πηγές από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, αυτό που ενόχλησε ιδιαίτερα ήταν η αναπαραγωγή των συγκεκριμένων “ειδήσεων” χωρίς να ερωτηθεί το ζευγάρι, σε μια περίοδο μάλιστα ιδιαίτερα ευαίσθητη για την Κατερίνα η οποία βρισκόταν στις αρχές της δεύτερης εγκυμοσύνης της και η οποιαδήποτε ταραχή, ίσως δημιουργούσε σοβαρές επιπλοκές. Γι’ αυτό και είναι αποφασισμένη να μην αφήσει τίποτα να… πέσει κάτω, αλλά θα κυνηγήσει το θέμα μέχρι εκεί που πηγαίνει. “Αυτό που έγινε, ξεπέρασε τα όρια”, λέει με νόημα η Κατερίνα σε στενούς της φίλους και συνεργάτες.

ΤΗΣ ΤΖΕΝΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗ

athensmagazine.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.