ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Τα απίστευτα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής Μανωλά

Ο Κώστας Μανωλάς είναι ένα από τα πιο hot ονόματα του προσεχούς καλοκαιριού για να πάρει μεγάλη μεταγραφή, με την Τσέλσι να φημολογείται ότι θα δώσει 40 εκατ.ευρώ για να τον πάρει στο Λονδίνο.

Το site «Football Leaks» αποκάλυψε πάντως όλα τα ποσά του συμβολαίου του παίκτη με την Ρόμα. Ο Ελληνας στόπερ που πήγε στην ιταλική ομάδα το καλοκαίρι του 2014 από τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να εισπράττουν 6.5 εκατ.ευρώ και πήραν ακόμη δύο φορές από 500.000 ευρώ επειδή συμπλήρωσε 20+ συμμετοχές πέρυσι και φέτος.Εφόσον ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός συνεχίσει για μία ακόμη σεζόν στη Ρόμα, τότε ο Ολυμπιακός θα εισπράξει ακόμη 6,5 εκατ.ευρώ, ως δεύτερη δόση για την μεταγραφή του.

Ωστόσο, οι Ρωμαίοι προσανατολίζονται να τον πουλήσουν το καλοκαίρι και κοστολογούν την μεταγραφή του στα 40 εκατ.ευρώ. Αν τον πουλήσει με αυτό το ποσό, τότε ο Ολυμπιακός θα πάρει τα 20 εκατ.ευρώ ως συμφωνία για το 50% του ποσού της πώλησης. Αν το ποσό που λάβει η Ρόμα ως αντάλλαγμα είναι μέχρι 15 εκατομμύρια ευρώ, τότε ο Ολυμπιακός θα εισπράξει 6,5 εκατ.ευρώ από αυτά.

Ετσι, στην καλύτερη των περιπτώσεων ο Ολυμπιακός θα έχει πάρει για τον Μανωλά 27,5 εκατ.ευρώ (αν πουληθεί με 40 εκατ.ευρώ στην Τσέλσι), ενώ τον αγόρασε ελεύθερο από την ΑΕΚ που δεν μπόρεσε το 2012 να τον κρατήσει στην Ενωση.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.