ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Σύσκεψη ΕΟΚ και φιναλίστ για τον τελικό-Tην Πέμπτη η απόφαση

Την Πέμπτη και σε σύσκεψη που θα γίνει στα γραφεία της ΕΟΚ παρουσία των εκπροσώπων Παναθηναϊκού και Άρη θα αποφασιστεί, τελικά, πού θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου.

Σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στα γραφεία της ΕΟΚ, παρουσία εκπροσώπων των δύο φιναλίστ, θα αποφασιστεί τελικά πού θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΚ κατέφυγε στη λύση αυτή, προκειμένου να βρεθεί μια κοινώς αποδεκτή έδρα από τις δύο πλευρές. Οποιαδήποτε πρόβλεψη γίνει είναι παρακινδυνευμένη. Ο Άρης επιμένει για Βόρεια Ελλάδα, ο Παναθηναϊκός είχε δείξει θετικός σε αυτή την προοπτική, αλλά είναι δύσκολο να γίνει ο τελικός στη Θεσσαλονίκη ή μια εκ των Ξάνθης και Κοζάνης. Η λύση του Ηρακλείου βρίσκει αντίθετους τους Θεσσαλονικείς, ενώ αυτή του ΟΑΚΑ θα προκαλέσει αντιδράσεις και υπάρχει και την ίδια μέρα το ποδοσφαιρικό ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

H ανακοίνωση: Η ΕΟΚ προσκάλεσε τις διοικήσεις των φιναλίστ του τελικού Κυπέλλου Ανδρών, Παναθηναϊκός – Άρης, σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Πέμπτης (26/1), προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα που αφορούν στον τελικό της 19ης Φεβρουαρίου.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.