ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Σύρος μετανάστης συνελήφθη να μεταφέρει 208.000 ευρώ!

Εντοπίστηκε στο τελωνείο των Κήπων του Έβρου τη νύχτα της Τρίτης – Ο Σύρος είχε κρυμμένα τα  χρήματα μέσα στις αποσκευές του και δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει την προέλευσή τους – Την υπόθεση ερευνά η αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Μπορεί καθημερινά να μπαίνουν στη χώρα μας εκατοντάδες πρόσφυγες από τη Συρία με μεγάλη οικονομική επιφάνεια όμως για πρώτη φορά οι θεωρίες των αρχών αποδείχτηκαν και στην πράξη.

Εντοπίστηκε στο τελωνείο των Κήπων του Έβρου 50χρονος Σύρος που κατέβαινε στην Αθήνα να έχει πάνω του 208.000 ευρώ! Μετρητά, που για πρώτη φορά οι αρχές εντοπίζουν σε πρόσφυγα… Ο Σύρος, δεν κατάφερε να δικαιολογήσει την προέλευση των χρημάτων, του επεβλήθη πρόστιμο 52.000 ευρώ και πλέον η αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος θα αποφανθεί τι ακριβώς έχει γίνει με τα συγκεκριμένα χρήματα και την προέλευση τους. 

   
Όλα έγιναν τη νύχτα της περασμένης Τρίτης. Στο τελωνείο των Κήπων του Έβρου έφθασε ένα λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη – Αθήνα. Οι τελωνειακοί ανέβηκαν στο πούλμαν για να ελέγξουν τους επιβάτες και αμέσως την προσοχή τους τράβηξε ένας μεσήλικας Σύρος που παρουσίαζε νευρικότητα και άγχος. Ο ύποπτος κατέβηκε και αμέσως οι τελωνειακοί άρχισαν να συζητούν μαζί του και ταυτόχρονα να ψάχνουν τις αποσκευές του για να διαπιστώσουν έκπληκτοι λίγα λεπτά αργότερα ότι κουβαλούσε πάνω του 208.000 ευρώ. Χρήματα που παρά τις επίμονες ερωτήσεις, δεν κατάφερε να δώσει επαρκείς εξηγήσεις για να τα δικαιολογήσει. Στο Σύρο, επεβλήθη πρόστιμο 52.000 ευρώ και στη συνέχεια αφέθη ελεύθερος ενώ η αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος έχει αναλάβει να συνεχίσει την έρευνα της υπόθεσης.     

protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.