ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ
Συνταγή για cheesecake με σοκολάτα

Συνταγή για cheesecake με σοκολάτα

Υλικά

  • 300 γραμμ. μπισκότα digestive
  • 125 γραμμ. βούτυρο
  • 1 μικρή συσκευασία πουράκια σοκολάτας
  • 450 γραμμ. νουτέλα σε θερμοκρασία δωματίου
  • 600 γραμμ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
  • 50 γραμμ. άχνη ζάχαρη
  • 1 πρέζα αλάτι

Διαδικασία

Σπάμε τα μισά πουράκια σοκολάτας. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα. Τα βάζουμε σε μπολ.  Λιώνουμε σε σιγανή φωτιά το βούτυρο και το ρίχνουμε στα μπισκότα. Προσθέτουμε 1 πρέζα αλάτι, 2 κουταλιές  από τη νουτέλα και τα πουράκια. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά.

Βάζουμε λαδόκολλα σε φόρμα δαχτυλίδι με 23 εκ διάμετρο. Πιέζουμε τη βάση μπισκότου στην φόρμα. Βάζουμε κατάψυξη για 10′. Σε μπολ βάζουμε το τυρί κρέμα, την άχνη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τη νουτέλα και με σπάτουλα ανακατεύουμε.  Αδειάζουμε την κρέμα στην παγωμένη βάση και το παγώνουμε για 4 περίπου ώρες για να σφίξει.

www.koolnews.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.