ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το Ιστιοπλοϊκό Πρωτάθλημα του ΑΣΙΑΘ Ρόδου

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΣΙΑΘ ΡΟΔΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΡΙΓΩΝΑ 2015

ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

 

Συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Σεπτεμβρίου, το ιστιοπλοϊκό πρωτάθλημα 2015 που διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου (ΑΣΙΑΘ Ρόδου). Τις δυο ημέρες αυτές θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας ΤΡΙΓΩΝΑ 2015 ο οποίος είναι ένας διήμερος τεχνικός αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στην Ρόδο και συγκεκριμένα στο κόλπο της Ιξιάς. Ο αγώνας θα αποτελείται από 4 συνολικά ιστιοδρομίες τύπου όρτσα – πρίμα. Τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν από 2 ιστιοδρομίες με την εκκίνηση της πρώτης ιστιοδρομίας της κάθε ημέρας να δίνεται στις 11:00 π.μ. Η  δεύτερη ιστιοδρομία θα ακολουθεί μετά την ολοκλήρωση της πρώτης.

Όσοι βρεθούν στις δυτικές ακτές της πόλης αλλά και στον λόφο του Μόντε Σμιθ τα πρωινά του Σαββατοκύριακου, θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν όμορφες εικόνες από τα 15 περίπου ιστιοπλοϊκά σκάφη, τους κυβερνήτες και τα πληρώματά τους που θα λάβουν μέρος στον αγώνα και θα διανύουν την διαδρομή των 6 περίπου ναυτικών μιλίων που θα στηθεί πολύ κοντά στις ακτές.

Ο αγώνας είναι ιδιαίτερα κρίσιμος για την έκβαση του φετινού πρωταθλήματος αφού η βαθμολογία των 4 ιστιοδρομιών θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την τελική κατάταξη. Επισημαίνεται ότι ο αγώνας ΤΡΙΓΩΝΑ 2015 είναι ο πρότελευταίος του πρωταθλήματος και θα ακολουθήσει στο τέλος Σεπτεμβρίου ο αγώνας ΝΕΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ με τον οποίο θα ολοκλρηρωθεί το ιστιοπλοικό Πρωτάθλημα 2015 που οργανώνει ο ΑΣΙΑΘΡ.

Στα πλαίσια του αγώνα, την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στις 21:30 θα γίνει η καθιερωμένη συγκέντρωση κυβερνητών στο γραφείο του ΑΣΙΑΘΡ στην Μαρίνα Μανδρακίου, όπου θα δοθούν οι οδηγίες πλου και τυχόν διευκρινήσεις στους συμμετέχοντες από την Επιτροπή Αγώνα.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και οι οδηγίες πλου του αγώνα θα αναρτηθούν σύντομα στην ιστοσελίδα του ΑΣΙΑΘΡ – www.asiathr.gr

2 (17)

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.