ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Συνεχίζεται η εκτέλεση εργασιών ασφαλτόστρωσης στην επαρχιακή οδό Ρόδου – Καλλιθέας

Σας γνωρίζουμε ότι στην επαρχιακή οδό Ρόδου – Καλλιθέας, από το ύψος του Σουπερμάρκετ Lidl έως το Ξενοδοχείο Kresten και για χρονικό διάστημα έως τις 15 Οκτωβρίου 2016, θα συνεχιστεί η εκτέλεση εργασιών ασφαλτόστρωσης,  τμηματικά, στα πλαίσια της υλοποίησης του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Ε.Ο. ΡΟΔΟΥ – ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ».

Οι εργασίες θα αρχίζουν στις 8:15 και θα ολοκληρώνονται στις 17:00 περίπου.

Για τα παραπάνω χρονικά διαστήματα η κυκλοφορία θα διεξάγεται εναλλάξ στο τμήμα εκτέλεσης των εργασιών. 

Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι για το παραπάνω χρονικό διάστημα, στο οποίο θα εκτελούνται οι εργασίες οδοποιίας, δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση οποιουδήποτε οχήματος.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι (πεζοί ή με οχήματα) από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Επιθυμητό είναι εφόσον υπάρχει εναλλακτική  δυνατότητα διαδρομής να αποφεύγεται το συγκεκριμένο τμήμα της οδού Ρόδου-Καλλιθέας για τα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα και για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας και να γίνεται χρήση της Εθνικής οδού Ρόδου – Λίνδου.

Επίσης οι διερχόμενοι οδηγοί οφείλουν να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή και να υπακούουν στις σηματοδοτήσεις, καθώς και στις υποδείξεις της Τροχαίας και του προσωπικού ασφαλείας.

Πιθανές αλλαγές στις παραπάνω ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ανακοινωθούν εγκαίρως από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Σε περίπτωση που συνεχιστεί η εκτέλεση των εργασιών και πέραν της 15ης Οκτωβρίου, θα εκδοθεί νέο Δελτίο Τύπου για την έγκαιρη ενημέρωση του κοινού.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και ευελπιστούμε στην συμπαράσταση όλων για την ομαλή και γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών.

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.