ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

 

Συνάντηση εργασίας με θέμα το 1ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Παιδείας που θα γίνει στις 22 Οκτωβρίου 2016, στη Ρόδο, πραγματοποίησαν σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κος Νίκος Παπασταματίου και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου, κος Γιώργος Σκιαδόπουλος.

Ο κος Σκιαδόπουλος αφού συνεχάρη το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου για το έργο του,  σε τόσους πολυσύνθετους τομείς στα Δωδεκάνησα,  ενημέρωσε τον κο Παπασταματίου για τις επιτυχημένες, δράσεις του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων τα προηγούμενα έτη, και ζήτησε την αρωγή του Επιμελητηρίου για την υλοποίηση του φετινού συνεδρίου.

Το φετινό Συνέδριο δεν απευθύνεται αποκλειστικά σε αρχιτέκτονες της Ελλάδας και του εξωτερικού,  αλλά σε όλους τους φορείς και την επιστημονική κοινότητα γύρω από τον χώρο της εκπαίδευσης στην Ελλάδα, σε γονείς, εκπαιδευτικούς, φοιτητές, μαθητές, καθώς και  σε ολόκληρη την κοινωνία.

Ο κος Σκιαδόπουλος, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου έχουμε κοινούς στόχους όσον αφορά  την προαγωγή της Παιδείας στον τόπο μας, καθώς και την προάσπιση θεμελιωδών αξιών και αρχών».

Από την πλευρά του, ο κος Παπασταματίου χαιρέτησε την πρωτοβουλία του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων και δεσμεύτηκε για την στήριξη του Επιμελητηρίου. «Η επιτυχία του συνεδρίου, η οποία θεωρείται δεδομένη,  θα είναι αποτέλεσμα προετοιμασίας και επιμελημένης εργασίας και απαιτεί άρτιο συντονισμό πολλαπλών διαδικασιών. Σε αυτή την διοργάνωση, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, θα βρίσκεται εκεί να στηρίξει αυτή την σημαντική πρωτοβουλία του Συλλόγου».

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.