ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Βόμβα! Συνελήφθησαν μεγάλος εκδότης και ιδιοκτήτης ΜΜΕ και δύο δημοσιογράφοι – Δείτε ποιος είναι [Photo]

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση πως βρίσκεται σε εξέλιξη τεράστια επιχείρηση της αστυνομίας για την εξάρθρωση ενός μεγάλου κυκλώματος εκβιαστών, οι οποίοι είχαν βάλει στο στόχαστρό τους στελέχη δημόσιων οργανισμών, αλλά και μεγαλοστελέχη τραπεζών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 42χρονο άντρα, εκδότη εφημερίδας και ιδιοκτήτη κι άλλων μέσων ενημέρωσης. Μαζί με τον πασίγνωστο εκδότη, συνελήφθησαν και δύο δημοσιογράφοι ένας 30χρονος και ένας 50χρονος, οι οποίοι συνεργάζονταν με τον εκδότη.

Οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούνται ότι εκβίαζαν δημόσιους οργανισμούς και επιχειρήσεις καθώς και τράπεζες. Συγκεκριμένα, οι τρεις πλησίαζαν στελέχη δημόσιων οργανισμών και τραπεζών και τους απειλούσαν πως είτε θα τους δώσουν κρατική διαφήμιση είτε μέσω των μέσων ενημέρωσης που είχαν θα τους δυσφημούσαν.

Τους απειλούσαν πως εκτός από την εφημερίδα, θα τους δυσφημούσαν και σε site που είχε ο εκδότης με ειδησεογραφία για τα νότια προάστια.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η επιχείρηση του τμήματος δίωξης εκβιαστών πραγματοποιεί αστυνομική επιχείρηση στα γραφεία της εφημερίδας του Τάκη Μαυρίκου, εκδότη της εφημερίδας “Ακρόπολη” και άλλων δυο δημοσιογράφων.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως ο Μαυρίκος μαζί με τον 35χρονο αλλά και τον 50χρονο δημοσιογράφο, αποτελούν μέλη εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε εκβιασμούς σε βάρος ΔΕΚΟ, πιστωτικών ιδρυμάτων και επιχειρήσεων.

Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για την εξέλιξη της επιχείρησης.

stroumfaki.org

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.