ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Συνελήφθησαν δύο Ρομά για αρπαγή ανηλίκου και μαστροπεία στο Χαϊδάρι

Μία 35χρονη και ένας 18χρονος Ρομά συνελήφθησαν στο Χαϊδάρι, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, για αρπαγή ανηλίκου, μαστροπεία, απλή σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Παράλληλα, αναζητείται και ένας 25χρονος συνεργός τους.

Συγκεκριμένα, στις 17 Ιουνίου, η 17χρονη ανήλικη, υπήκοος Αλβανίας, εγκατέλειψε την οικία της και έκτοτε αναζητείτο. Στις 7 Ιουλίου 2015, συγγενικό πρόσωπο της ανήλικης, την εντόπισε στην περιοχή της Ομόνοιας, με μώλωπες στο πρόσωπο και στο σώμα και ενημέρωσε την μητέρα της, η οποία την παρέλαβε και στη συνέχεια έκανε καταγγελία στην Αστυνομία.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, από την ημέρα που εξαφανίστηκε η 17χρονη, της παρείχαν στέγη και τροφή γνωρίζοντας ότι είναι ανήλικη και έχει εγκαταλείψει την κατοικία της χωρίς τη συγκατάθεση της μητέρας της.

Ακόμα, η 35χρονη την εξέδιδε, σε διάφορα ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας.

Επιπλέον, η συλληφθείσα μαζί με τον 25χρονο σύντροφό της που αναζητείται και την 17χρονη, προέβαιναν συστηματικά στη χρήση ναρκωτικών ουσιών, ενώ ορισμένες φορές της ασκούσαν και βία.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε τακτικό ανακριτή.

www.kontranews.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.