ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Συνελήφθη 31χρονος που “φτιαχνόταν” με παιδικό πορνό, ακόμη και με νήπια!

Ιδιαίτερα σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας ακόμα και με νήπια, είχε στην κατοχή του 31χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, από την ΔίωξηΗλεκτρονικού Εγκλήματος. 

Στο σπίτι του συλληφθέντα, σε περιοχή της Αττικής, βρέθηκαν πάνω από 38.000 αρχεία παιδικής πορνογραφίας. Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με την Αστυνομία, χρησιμοποιούσε επί μήνες συνδέσεις διαδικτύου (IP) άλλων προσώπων, στις οποίες είχε αποκτήσει παράνομα πρόσβαση, προκειμένου να μην εντοπίζεται.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από διαδικτυακό έλεγχο σε δίκτυο ανταλλαγής αρχείων Peer-to-Peer (P2P), για κατοχή και διακίνηση υλικού πορνογραφίας ανηλίκων.

Έτσι εντοπίστηκαν τα ίχνη του παιδόφιλου, και έγινε έφοδος στο σπίτι του, ενώ ο ίδιος συνελήφθη από άλλο κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε νησί όπου είχε πάει για διακοπές.

Στην οικία του 31χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και τρεις σκληροί δίσκοι, που θα αποσταλούν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο δράστης με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. 

newsit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.