ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Συνέλαβαν 16χρονο για την απαγωγή του παιδιού του στο Ηράκλειο Κρήτης

Μια 18χρονη μητέρα κατήγγειλε χθες την απαγωγή του τεσσαρων μηνών κοριτσιού της από τον 16χρονο πατέρα του. Το μωρό βρέθηκε σώο και αβλαβές ενώ ο 16χρονος συνελήφθη.

Ανδρες του ΤΑΕ συνέλαβαν το βράδυ της Δευτέρας και τους γονείς του, τον 38χρονο πατέρα και την 36χρονη μητέρα, οι οποίοι θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο του και επέστρεψαν το βρέφος στη 18χρονη.

Οι αστυνομικές υπηρεσίες κινητοποιήθηκαν μετά την καταγγελία στην Ασφάλεια Ηρακλείου της 18χρονης μητέρας του παιδιού, η οποία ανέφερε ότι ο ανήλικος σύντροφός της άρπαξε το βρέφος που είχαν αποκτήσει μαζί, την εγκατέλειψε και τα ίχνη τους έχουν χαθεί. Μάλιστα, μαζί με τον 16χρονο πατέρα και το μωρό έχουν εξαφανιστεί και οι γονείς του.

Η καταγγελία έγινε το πρωί της Τρίτης και, παρ’ όλο που ξεκίνησαν άμεσα έρευνες για τον εντοπισμό του ανήλικου πατέρα και του βρέφους, εντοπίστηκαν τελικά ώρες αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δυο οικογένειες τσιγγάνων που διέμεναν σε αυτοκίνητα στην περιοχή της Χριστομιχάλη Ξυλούρη και δεν είχαν καλές σχέσεις μεταξύ τους.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.