ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Συνεδρίασε η Οργανωτική Επιτροπή για τη 15η Λαμπαδηδρομία, στα γραφεία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Άγιος Εφραίμ»

Την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής για τη 15ηΛαμπαδηδρομία στις 16 Αυγούστου 2017, στα γραφεία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ» στο ΓΝΡ. Η συνεδρίαση παραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα με διάθεση ουσιαστικής συνεργασίας προκειμένου να υλοποιηθεί αυτό το πολύ σημαντικό γεγονός για το νησί μας.

Στην συνεδρίαση συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Φ. Νικολάου και τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Ρόδου, ο πατήρ Νεκτάριος Πόκιας, ο Περιφερειακός σύμβουλος, ενταλμένος σε θέματα Πολιτισμού Κ. Διακογεωργίου και η θεατρική συγγραφέας κα. Μαρία Αϊβάζη- Ζάγορα, ο γιατρός και αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Σάββας Καλαθενός.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης καθορίσθηκε η ώρα εκκίνησης της Λαμπαδηδρομίας στις 17.00 και αποφασίσθηκε η διαδρομή της, η οποία θα είναι περίπου 22χιλ. με 11 διαδρομές. Ως αφετηρία ορίσθηκε το παρεκλήσι του Αγ …. στο ΓΝΡ και ως τερματισμός η έκθεση της Κρεμαστής όπου θα πραγματοποιηθεί η αφή της φλόγας. Τη Λαμπαδηδρομία θα πλαισιώσουν φορείς και σύλλογοι, οι οποίοι θα είναι και οι δρομείς του μαραθωνίου της αλληλεγγύης.

Η εκδήλωση θα έχει την πλήρη στήριξη της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και του ΔΟΠΑΡ. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει πλήρης ενημέρωση για την εξέλιξη της διοργάνωσης.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.