ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου: Δεκτά τα αιτήματα για την νέα αγωνιστική περίοδο

Μετά την συνάντηση αντιπροσωπείας του συνδέσμου μας με την Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια τον πρόεδρο και τα μέλη της Ένωσης καθώς για ακόμη μια χρονιά έγιναν δεκτά τα αιτήματα μας για την νέα αγωνιστική περίοδο και αφορά την υποχρεωτική παρουσία διπλωματούχων προπονητών σε όλες τις κατηγορίες( υποδομές, Γ΄, Β΄ και Α΄ κατηγορία) με την πλήρη και πιστή εφαρμογή της προκήρυξης των πρωταθλημάτων.

-Ενημερώνουμε τους συνάδελφους προπονητές της Α΄ κατηγορίας, ότι πρέπει εγκαίρως να φροντίσουν την τακτοποίηση των συνδρομών τους, με καταληκτική ημερομηνία 5 Σεπτεμβρίου, ώστε να σταλεί στην ΕΠΣΔ η βεβαίωση που θα τους εξασφαλίσει την χορήγηση πιστοποίησης αγωνιστικού χώρου. Σε διαφορετική περίπτωση θα υποχρεωθούν να καθοδηγούν την ομάδα τους έξω από τον καθορισμένο χώρο και ο σύνδεσμος δεν θα φέρει καμία ευθύνη.

-Επίσης ενημερώνουμε τους συνάδελφους της Β΄ , Γ΄ κατηγορίας και εκείνους των υποδομών, ότι καταληκτική ημερομηνία τακτοποίησης των συνδρομών τους ορίζεται η 5η Οκτωβρίου με τις ανάλογες συνέπειες όπως στην πρώτη κατηγορία(αναφέρεται παραπάνω).

Για πληροφορίες στον πρόεδρο Λοϊζο Ηλία(6983461098), γενικό γραμματέα Χατζηαντωνίου Βαγγέλη(6932458303), ταμία Κουμέντο Γιάννη(6940603299).

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.