ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Συνάντηση της Μίκας Ιατρίδη με τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη

 Μίκα Ιατρίδη: «Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών, δημιουργούμε τη ΝΔ του αύριο, με πολλή δουλειά χτίζουμε το μέλλον του τόπου μας».

 Με τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε χθες, η π. Βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη.

Η συνάντηση έγινε στην Αθήνα, στον απόηχο της εκλογής των νέων προέδρων, των νέων μελών των τοπικών οργανώσεων του κόμματος και των συνέδρων, για το 10ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Η Μίκα Ιατρίδη είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Πρόεδρο της ΝΔ τις επόμενες κινήσεις και τον ευρύτερο πολιτικό σχεδιασμό της παράταξης, για να κερδίσει ξανά η Νέα Δημοκρατία την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των πολιτών.

Η π. Βουλευτής Δωδεκανήσου σημείωσε ότι στα Δωδεκάνησα η συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές ήταν πολύ μεγάλη, γεγονός που αποδεικνύει ότι η κοινωνία έχει αντιληφθεί ότι η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οδηγεί τη χώρα σε τραγικά αδιέξοδα.

«Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών, δημιουργούμε τη ΝΔ του αύριο, με πολλή δουλειά χτίζουμε το μέλλον του τόπου μας», ανέφερε η Μίκα Ιατρίδη,  «είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρουμε, για την Ελλάδα μας, για όλους μας». 

 

 

 

 

 

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.