ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Συνάντηση προέδρου του Ε.Κ.Α.Β. με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε, στις 27 Απριλίου 2015, η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου του Ε.Κ.Α.Β. κου Παπαευσταθίου Νικόλαου με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Τσακνάκη Δημήτριο, σχετικά με θέματα που αφορούν την περαιτέρω βελτιστοποίηση της εν γένει διυπηρεσιακής συνεργασίας τόσο σε επιτελικό όσο και σε επιχειρησιακό επίπεδο.

Ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Α.Β. με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., έχοντας ως βασικό γνώμονα την καλύτερη παροχή υπηρεσιών προς όλους τους πολίτες της χώρας, αναφέρθηκαν στην ανάγκη της επικαιροποίησης του υπάρχοντος μνημονίου συνεργασίας των δύο Υπηρεσιών

(εν ισχύ από 14/5/2007), επισημαίνοντας το νευραλγικό ρόλο της εκπαίδευσης και κατά συνέπεια της συμμετοχής των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. στον Τομέα Πρόληψης των Ατυχημάτων.

Πέραν των προαναφερθέντων θεμάτων και αφού έγινε εκτενής αναφορά στο ζήτημα των συστημάτων επικοινωνίας που χρησιμοποιούνται από τις δύο Υπηρεσίες, συζητήθηκαν οι διαδικασίες σχετικά με την παραχώρηση στο Ε.Κ.Α.Β. της χρήσης συγκεκριμένων καναλιών στο ψηφιακό πολυκαναλικό σύστημα TETRA, που θα προμηθευτεί σύντομα η ΕΛ.ΑΣ.   

 allaksogolies.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.