ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Συνάντηση Περιφερειακού Συμπαραστάτη και Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τον Αρχιμανδρίτη της ενορίας των Αγ. Αποστόλων

Το αμέριστο ενδιαφέρον της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αλλά και του Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκου προσωπικά σχετικά με τα σοβαρότατα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ενορία των Αγ. Αποστόλων, μετέφεραν στον Αρχιμανδρίτη της ενορίας  Πατέρα Παίσιο Φαρμακίδη σε συνάντηση που είχαν από κοινού ο Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη  κ. Φίλιππος Τριομμάτης και ο Εκτελεστικός Γραμματέας της ΠΝΑΙ κ. Μιχάλης Τσουβαλάς.

     Στην συνάντηση η οποία έγινε στο Γραφείο του Περιφερειακού Συμπαραστάτη εκτέθηκε το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή των Αγ. Αποστόλων και τα οποία έχουν αποτυπωθεί από τον Πάτερ Παίσιο και έχουν αποσταλεί με σχετικές επιστολές προς όλες τις Υπηρεσίες.   

     Τα στελέχη της περιφέρειας εξέτασαν ένα προς ένα τα θέματα, τα οποία και αφορούν υποχρεώσεις της πολιτείας, (π.χ θέματα ασφάλειας – προστασίας των πολιτών, υγιεινής και καθαριότητας της περιοχής,  κ.α.) και εξήγησαν στον Πατέρα Παίσιο αναλυτικά τις αρμοδιότητες της κάθε υπηρεσίας για κάθε ένα από αυτά.

Ακόμα δεσμευτήκαν σε συνεργασία με την Νομική Υπηρεσία της ΠΝΑΙ να διαβιβάσουν αναλυτικότερα και κωδικοποιημένα τα αιτήματα του Εφημέριου κ. Παίσιου Φαρμακίδη στις αρχές. (Αποκεντρωμένη Διοίκηση, Δήμος Ρόδου, Αστυνομικές Αρχές κλπ.).

 Περαιτέρω υπήρξε δέσμευση για συνεχή παρακολούθηση των αιτημάτων και συνεχή πίεση προς τις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να υπάρξει λύση στα σημαντικότατα προβλήματα που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη περιοχή.

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.