ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΥΨΗΛΑΝΤΗ- ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΟΧΙΑ

Με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε σήμερα στην Αθήνα ο τ. Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης.

Η συνάντηση, η δεύτερη από της εκλογής του νέου προέδρου, διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και με θεματική την τρέχουσα πολιτική κατάσταση και τα θέματα που απασχολούν τα Δωδεκάνησα.

Ο κ. Υψηλάντης αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην ακρίβεια που μαστίζει τα νησιά, που εφαρμόζονται σήμερα οι εξισωμένοι συντελεστές ΦΠΑ, καθώς επίσης και για την τακτική απαξίωσης του νησιωτικού χώρου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ. Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για την αναπτυξιακή πολιτική της ΝΔ που θα απογειώσει οικονομικά τα νησιά μας. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας διαβεβαίωσε τον  τ. βουλευτή ότι, από τη νέα του θέση, θα εντείνει τις προσπάθειές του για την εφαρμογή πολιτικών που όχι μόνον θα μειώνουν δραστικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα τα Δωδεκάνησα αλλά θα τους δημιουργούν προϋποθέσεις αληθινής ανάπτυξης.

Ο κ. Υψηλάντης μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της ΝΔ, επισκέφθηκε  και συνεχάρη για τα νέα του καθήκοντα, τον προσωπικό του φίλο  Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ τ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΒΑΣΙΛΗ Α. ΥΨΗΛΑΝΤΗ

 “Μετά τα Πάθη η Ανάσταση του Κυρίου. Το πέρασμα από το μαρτύριο και το θάνατο στην υπέρτατη χαρά. Εύχομαι η Ανάσταση του Κυρίου να ενδυναμώσει την αγάπη, να αναδείξει την αρχή της αναδημιουργίας και να ενθαρρύνει την ελπίδα.

Χριστός Ανέστη και Καλό Πάσχα στους απανταχού Δωδεκανήσιους. Εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία και το αναστάσιμο φώς να καθοδηγεί τα βήματα όλων μας.”

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.