ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Συμμετοχή της ΟΕΒΕΔ στην κινητοποίηση της ΓΣΕΒΕΕ στη Θεσσαλονίκη

Συμμετοχή της ΟΕΒΕΔ στην κινητοποίηση της ΓΣΕΒΕΕ στη Θεσσαλονίκη

            Στη Ρόδο ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς

 

Αντιπροσωπία της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Δωδεκανήσου, συμμετείχε στην κινητοποίηση της ΓΣΕΒΕΕ στο πλαίσιο της 80ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Η Ο.Ε.Β.Ε. Δωδεκανήσου ένωσε τη φωνή της με τις υπόλοιπες κλαδικές ομοσπονδίες, εναντία στις αδικίες που έφερε το τρίτο μνημόνιο, καθώς οι εφαρμοστικοί νόμοι που αναμένεται να επακολουθήσουν, οι οποίοι κατά κοινή ομολογία αποτελούν ένα ακόμη λιθαράκι στην κατακεραύνωση του ιδιωτικού τομέα και των ελεύθερων επαγγελματιών.  

Παράλληλα, κατά την επίσκεψη στο πλαίσιο της Δ.Ε.Θ. υπήρξε συνεργασία του πρόεδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Δωδεκανήσου, Νίκου Τσούλλου,  με τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργο Καββαθά για θέματα που απασχολούν τα μέλη της ομοσπονδίας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο κύριος Καββαθάς αποδέχτηκε την πρόσκληση του προέδρου της Ο.Ε.Β.Ε.Δ. για να επισπευτεί την Ρόδο το αμέσως επόμενο διάστημα.

Εν συνεχεία ο κύριος Τσούλλος, πραγματοποίησε συνάντηση με την Υπεύθυνη των Παραρτημάτων – ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Κρήτης και Δωδεκανήσου, Άρτεμις Μαυράκη όπου εκφράστηκαν εκατέρωθεν προβληματισμοί αναφορικά με τα αποτελέσματα της έρευνας που διενήργησε το ΙΜΕ-ΓΣΕΒΕΕ και αναφέρει μεταξύ των άλλων πως το 46,3% των επιχειρήσεων θεωρεί ως πολύ πιθανό τον κίνδυνο λουκέτου.

 

Εκ του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.