ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Συμβουλές οικογενειακής ευτυχίας….από τη Σαουδική Αραβία

Ο άνδρας πρέπει να χτυπήσει τη γυναίκα του με μια οδοντογλυφίδα, ή με ένα μαντήλι, καθώς ο σκοπός δεν είναι η τιμωρία, αλλά η υπενθύμιση των βασικών υποχρεώσεων της γυναίκας

Συμβουλές για την πειθαρχεία των γυναικών έδωσε με βιντεοσκοπημένο μήνυμά του ένας Σαουδάραβας “οικογενειακός σύμβουλος” , εξηγώντας τα τρία στάδια, που σύμφωνα με το Ισλάμ , οφείλει να ακολουθεί ένας άνδρας. Σύμφωνα με τον Khaled Al-Saqaby, μια απείθαρχη γυναίκα, πρέπει να κατανοήσει ότι πρέπει να σέβεται τον άνδρα της, αλλά ο άνδρας δεν πρέπει να μην χρησιμοποιεί περιττή βία.

Το πρώτο βήμα για έναν άνδρα στη Σαουδική Αραβία είναι να υπενθυμίσει στη σύζυγό του τις υποχρεώσεις της, απλώς με την πειθώ. Το δεύτερο βήμα είναι να την εγκαταλείψει στο κρεβάτι, αλλά να μην φύγει από την οικία του. “Δεν πρέπει να φύγει ένας άνδρας από το σπίτι του, καθώς δεν πρέπει να γίνουν γνωστά τα οικογενειακά προβλήματα. Ο άνδρας πρέπει να παραμείνει στο ίδιο δωμάτιο ακόμα και στο ίδιο κρεβάτι και να αδιαφορήσει για τη γυναίκα του, ήταν κοιμηθεί ένας από τους δύο στο πάτωμα.

Το τρίτο και τελευταίο στάδιο, σύμφωνα με τον Khaled Al-Saqaby, αφορά στην χρήση σωματικής βίας. Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι κάτι περιττό, αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό. Ο άνδρας πρέπει να χτυπήσει τη γυναίκα του με μια οδοντογλυφίδα, ή με ένα μαντήλι, καθώς ο σκοπός δεν είναι η τιμωρία, αλλά η υπενθύμιση των βασικών υποχρεώσεων της γυναίκας. 

 ΠΗΓΗ

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.