ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Συλλυπητήρια Μηνύματα για τον θάνατο του Τάσου Καραμάριου

« Δήλωση του Μάνου Κόνσολα για το θάνατο του Τάσου Καραμάριου».

 

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας , έκανε την ακόλουθη δήλωση για το θάνατο του πρώην Βουλευτή Τάσου Καραμάριου:

«Ο Τάσος Καραμάριος ήταν ένας ευπατρίδης της πολιτικής.

Του ήθους ,της σεμνότητας και της προσφοράς.

Άνθρωπος με ηθικές αρχές και αξίες, υπηρέτησε τα Δωδεκάνησα και τον πολίτη.

Συνεπής και έντιμος.

Πήρε από την πολιτική λιγότερα από όσα έδωσε.

Η θεσμοθέτηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα Δωδεκάνησα, ήταν δικό του επίτευγμα το οποίο η ιστορία αλλά και η συλλογική μνήμη θα του το αναγνωρίσουν.

Ο Τάσος Καραμάριος έφυγε έχοντας την εκτίμηση φίλων και αντιπάλων.

Με τιμούσε με τη φιλία και την εκτίμησή του ενώ οι συμβουλές του ήταν πολύτιμο δώρο για μένα.

Στην οικογένεια του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

 

Συλλυπητήρια δήλωση για την απώλεια του Αναστάσιου Καραμάριου

Η κοινωνία της Ρόδου και της Δωδεκανήσου, από σήμερα τα ξημερώματα, είναι φτωχότερη. Ο Αναστάσιος Καραμάριος, ένας άνθρωπος με όλη τη σημασία της λέξης, έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας ένα μεγάλο πολιτικό, νομικό και ανθρώπινο κενό.

Στο άκουσμα της απώλειας του πρώην Βουλευτή Δωδεκανήσου της ΝΔ, δικηγόρου, Αναστάσιου Καραμάριου, εκφράζω με κάθε ειλικρίνεια και με βαθιά θλίψη, τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του εκλιπόντος, στους φίλους και στους συναδέλφους του. Σήμερα τα νησιά μας έχασαν έναν σπουδαίο άνθρωπο, έναν άνθρωπο έντιμο, σεμνό, ταπεινό, ειλικρινή, ευγενικό. Έναν άνθρωπο αξιέπαινο.

Αντάξιος της εμπιστοσύνης και της τιμής που του έκανε ο Δωδεκανησιακός λαός, εκλέγοντάς τον Βουλευτή Δωδεκανήσου, δε σταμάτησε ούτε μία ημέρα να τιμά, να σέβεται, να αγωνίζεται και να διεκδικεί για τα Δωδεκάνησα.

Θέλω να πω αντίο και ευχαριστώ σε έναν άνθρωπο που «έπαιζε» πάντα τίμια. Σε έναν άνθρωπο που ποτέ δεν εμπόδισε την πρόοδο κάποιου άλλου. Σε έναν άνθρωπο που πάντα σεβόταν τον συνομιλητή του. Σε έναν άνθρωπο που τίμησε όσο λίγοι τη ΝΔ και τα Δωδεκάνησα.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του, όπως του αξίζει.

Στέφανος Δράκος

Δρ Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ

Πολιτευτής Δωδεκανήσου ΝΔ

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου

 

ΔΗΛΩΣΗ ΙΑΝΝΗ ΠΑΠΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΡΑΜΑΡΙΟΥ
«Η κοινωνία της Ρόδου, ο νομικός κόσμος και η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας, είναι σήμερα φτωχότερες.
Η απώλεια του Αναστάσιου Καραμάριου αφήνει ένα μεγάλο, δυσαναπλήρωτο κενό.
Στην ζωή του, στην πολιτική του πορεία, υπήρξε σοβαρός, σεμνός και μετριοπαθής, πάντα ταγμένος στις αρχές της δημοκρατικής παράταξης, την οποία υπηρέτησε με αφοσίωση.
Ήταν άνθρωπος με αρχές και ήθος και υπηρέτησε τον τόπο του, την Δωδεκάνησο σε όλη την ζωή του και στάθηκε αντάξιος της εμπιστοσύνης του λαού.
Ο Αναστάσιος Καραμάριος θα μείνει στην ιστορία του τόπου και των Δωδεκανησίων ως αγωνιστής, συνεπής και ηθικός άνθρωπος, νομικός και πολιτικός.
Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του».
 
Ιωάννης Παππάς
τ.Βουλευτής
Μέλος Π.Ε. της Ν.Δ.
Οικονομολόγος
 

Συλλυπητήρια δήλωση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου για την απώλεια του Αναστάσιου Καραμάριου

Ένας άνθρωπος που τίμησε όσο λίγοι τον κοινοβουλευτισμό και έδωσε περιεχόμενο στον όρο πολιτική, έφυγε σήμερα από κοντά μας.

Ο Τάσος Καραμάριος  πάλεψε με πάθος για τον τόπο του.  Ακούραστος, ακατάβλητος και συνάμα ζεστός και φιλικός. Έχτισε σχέσεις βαθιάς εκτίμησης και σεβασμού  με όσους τον γνώρισαν. Για τους Δωδεκανησίους, ήταν ο «Τάσος».

 Μέσα από τους αγώνες του, άφησε πίσω του μεγάλη πολιτική παρακαταθήκη που αποτελεί σημείο αναφοράς και σύγκρισης για κάθε νέο πολιτικό. Η Δωδεκάνησος του οφείλει πολλά.

Στην σύγχρονη ιστορία του τόπου μας, έχει πάρει ήδη τη θέση του.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

 

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

Γιώργος Χατζημάρκος

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Ένας μεγάλος Δωδεκανήσιος, ευπατρίδης της Πολιτικής, της Δημοκρατίας, του μέτρου και της σύνεσης ήταν ο Τάσος Καραμάριος που μόλις ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι για την απέναντι όχθη, αφήνοντας πίσω του ένα ανεξίτηλο κομμάτι της πρόσφατης Κοινοβουλευτικής και Δωδεκανησιακής ιστορίας. Με τη δύναμή του να βρίσκεται στο χαμόγελο, στην πραότητα του λόγου του, στην υπομονή του, στην αγάπη του για τους συμπατριώτες μας και στην απλότητά του κέρδισε όχι μόνο την υστεροφημία και την  μεγάλη Κοινοβουλευτική του παρουσία στη Βουλή των Ελλήνων, αλλά και τις καρδιές των νησιωτών. Όταν συναντούσε στο δρόμο κάποιον, όποιος κι αν ήταν, κοντοστεκόταν και μιλούσε μαζί του κοιτώντας τον στα μάτια, ανταλλάσοντας σκέψεις και ιδέες γιατί ήταν πάντα προσιτός και ανθρώπινος. Θα μας λείψει γιατί είχαμε μάθει να ζούμε και να μεγαλώνουμε μαζί του, αλλά θα τον θυμόμαστε πάντα γι’ αυτό που ήταν. Ένας σπουδαίος άνθρωπος, οικογενειάρχης, φίλος, συμπολίτης και Πολιτικός. Τον ευχαριστώ για όσα μας προσέφερε και είναι τιμή μου που μοιραστήκαμε μαζί σημαντικές στιγμές.

Ο Αντιπεριφερειάρχης

Γιάννης Φλεβάρης

 

H οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας θρηνεί.

Η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη σήμερα έγινε φτωχότερη.

Το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Τάσου Καραμάριου μας αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Ο Τάσος Καραμάριος, ο άνθρωπος που υπηρέτησε με την ίδια συνέπεια και αγωνιστικότητα όλα τα χρόνια της ζωής του , τις αρχές και της αξίες του έφυγε από κοντά μας…

Μία προσωπικότητα ξεχωριστή, ευγενής και δημοκράτης , άνθρωπος με ήθος και ευαισθησία.

Ένας σπουδαίος επιστήμονας που εργάστηκε ακούραστα όλα τα χρόνια της ζωής του, ένας καλός οικογενειάρχης που δημιούργησε μία άριστη οικογένεια.

Ηγέτης, εργάτης και αγωνιστής , έδωσε μεγάλους αγώνες για την δημοκρατική παράταξη τόσο σαν απλό στέλεχος όσο και σαν βουλευτής επί σειρά ετών της ΝΔ.

Ένας άνθρωπος που κατάφερε να κερδίσει τον σεβασμό όλων μας .

Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου εκφράζουμε την βαθιά θλίψη και συγκίνηση μας για την απώλεια του ιστορικού αυτού στελέχους μας .

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Για την ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου

Νατάσα Βενετοκλή

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ τ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΒΑΣΙΛΗ Α. ΥΨΗΛΑΝΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΚΑΡΑΜΑΡΙΟΥ

Με οδύνη πληροφορήθηκα την απώλεια του Τάσου Καραμάριου.

Του ανθρώπου που επάξια κατέκτησε  την εμπιστοσύνη των Δωδεκανησίων για τις αρχές, το ήθος, την επιστημονική του κατάρτιση, τη μαχητικότητα, την αγάπη του για τα νησιά μας και την προσήλωσή του στις δημοκρατικές αρχές.

Η ευγένεια, η ευθύτητα και η αλήθεια ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά που τον διέκριναν, τα τόσα χρόνια του κοινοβουλευτικού του βίου και τον έκανα αγαπητό και μεταξύ των συναδέλφων του.

Για μένα προσωπικά υπήρξε ένας σημαντικός δάσκαλος τόσο στην επαγγελματική όσο και στην πολιτική μου διαδρομή.

Τον αποχαιρετώ εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη μου για όσα άπλετα μας χάρισε καθώς και τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου στη σύζυγο και τα παιδιά του. Η μνήμη του να είναι Αιώνια.

 

Η Διοίκηση  του Γ.Σ. ”ΔΙΑΓΟΡΑΣ”, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Aναστασίου  Καραμάριου,  που με ήθος και αξιοπρέπεια υπηρέτησε τα Δωδεκάνησα, από τη θέση του σεμνού πολιτικού και ουσιαστικού αθλητικού παράγοντα.

Πιστό μέλος  της οικογένειας του Γ.Σ. Διαγόρας,  στην οποία διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΤΟΥ Γ.Σ.ΔΙΑΓΟΡΑΣ

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.