ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Γιώργου Τανίδη

Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας  εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια  στην οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και της Ρόδου Γιώργου Τανίδη, για το χαμό του και το κενό που άφησε στην τοπική μας κοινωνία.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΤΟΥ Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ

 

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΑΣ  ΙΑΛΥΣΟΣ  εκφράζουν τα θερμά  και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΑΝΙΔΗ.

Ο Γιώργος Τανίδης  ήταν  προπονητής της ομάδας μας τη περίοδο 1992-93 στη Δ εθνική και βοήθησε τα μέγιστα για την άνοδο στη Γ εθνική κατηγορία.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…

 

Συλλυπητήρια για τον χαμό του Γιώργου Τανίδη

Ένας αθλητής, που η εικόνα του μέσα στα δίχτυα έκανε τον γύρο της Ελλάδας, ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, στην ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ και ολοκλήρωσε την καριέρα του στη Ρόδο. Ο Γιώργος Τανίδης, σύζυγος, πατέρας, γιός, φίλος, συνεργάτες, αθλητής, προπονητής, παλαίμαχος. Ένας ξεχωριστός άνθρωπος που έφυγε νωρίς, αλλά άφησε πίσω του τους γιούς του, τον Παναγιώτη και τον Γιάννη, άξια τέκνα του.

Εκφράζω τα βαθιά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια, για τον χαμό του Γιώργου Τανίδη, στα παιδιά του, τους οικείους του, καθώς και σε όλους όσοι τον εκτιμούσαν. Ελπίζω και εύχομαι η μνήμη του να είναι αιώνια. Η απώλειά του, έχει σκορπίσει θλίψη στον αθλητικό κόσμο της Ρόδου, αλλά και σε όλους όσοι τον γνώριζαν και τον εκτιμούσαν. Ένας άνθρωπος, που έγραψε τη δική του αθλητική ιστορία, τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής, έφυγε από κοντά μας.

Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Τανίδη και στο Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου Διαγόρα. Αλησμόνητος.

 

Δρ Στέφανος Δράκος

Δρ Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ

Πολιτευτής Δωδεκανήσου ΝΔ

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου

 

Π.Σ.Π.Π

Το Δ.Σ. και τα μέλη του Πανδωδεκανησιακού Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιώργου Τανίδη. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.