ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Συλλυπητήρια για τον πρόωρο χαμό του Σταύρου Ηρακλείδη

Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο, το τεχνικό τμήμα και οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Ιάλυσος εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του δημοσιογράφου Σταύρου Ηρακλείδη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

 

” Το Δ.Σ. του Α.Ε.Ρ.Α. , οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλειπόντος Σταύρου Ηρακλείδη. Η δημοσιογραφική κοινότητα της Ρόδου, είναι πλέον φτωχότερη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.”

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ τ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΒΑΣΙΛΗ Α. ΥΨΗΛΑΝΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΔΗ

” Θρηνούμε τον πρόωρο χαμό του αγαπητού δημοσιογράφου Σταύρου Ηρακλείδη. Η μαχητική αρθρογραφία του, για τα συμφέροντα της Δωδεκανήσου και την πρόοδο του αθλητισμού στον τόπο μας, τον ανέδειξε μεταξύ των κορυφαίων δημοσιογράφων της νεότερης γενιάς. Προσωπικά με τιμούσε με τη φιλία του και με εξόπλιζε με δύναμη κάθε συμβουλή και προτροπή του με σκοπό το κοινό καλό και την προκοπή των νησιών μας. Συλλυπούμαι εγκάρδια τους οικείους του και εύχομαι η μνήμη του να είναι αιώνια.”

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.