ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Συλλυπητήρια για τον Λουκά Κωτσαδάμ

Συλλυπητήρια δήλωση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου για την απώλεια του Λουκά Κωτσαδάμ

«Τον Λουκά Κωτσαδάμ τον γνώρισα και συνδέθηκα μαζί του με ειλικρινή  φιλία πολύ προτού ασχοληθώ με τα κοινά και συναντήθηκα μαζί του  σε πολλούς χώρους μετά την ενασχόλησή μου με την πολιτική. Θαύμασα την συνέπεια του και θα κρατήσω στην μνήμη μου την αγωνιστικότητα και το χαμόγελό του.

 Ο  Λουκάς Κωσταδάμ που τόσο πρόωρα έφυγε από τη ζωή, μετά από σκληρή και άνιση μάχη με την ασθένεια, υπερασπίστηκε με πάθος τις ιδέες του και πάλεψε γι αυτές ως το τέλος, αφήνοντας πολύ έντονο το αποτύπωμά του στα πολιτικά, αυτοδιοικητικά και συνδικαλιστικά πράγματα του τόπου μας.

 Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του».

 

Συλλυπητήρια δήλωση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, για τον Λουκά Κωτσαδάμ

 

Συναγωνιστή Κωτσαδάμ,

Φίλε Λουκά,

 Αν και σύντομη η διαδρομή σου από τα έδρανα του Περιφερειακού Συμβουλίου,  η παρουσία σου ήταν έντονη και οι παρεμβάσεις σου ακριβείς.

Η πορεία σου όμως στα δημόσια και κομματικά όργανα είναι ανεξίτηλη και αφήνεις το στίγμα σου.

Πιστεύω ότι ο δρόμος που χάραξες σαν συνδικαλιστής και διεκδικητής των πραγμάτων, να είναι οδηγός, κίνητρο  και παράδειγμα για τους επόμενους.

 Η απώλειά σου είναι απώλεια και για μας.

Πάντα θα σε θυμόμαστε με αγάπη και εκτίμηση.

Αιωνία σου η μνήμη

  

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου

Θωμάς Σωτρίλλης

 

 

Συλλυπητήρια δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γεωργίου Λεονταρίτη για τον πρόωρο θάνατο του επικεφαλής της «ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ» Λουκά Κωτσαδάμ.

 «Αξιοπρεπής, ουσιαστικός, διακριτικός ο Λoυκάς Κωτσαδάμ θα μείνει στη μνήμη όλων μας. Τον αποχαιρετούμε με όλη μας την αγάπη και εκτίμηση.

Εκφράζω τη βαθειά λύπη μου, για το θάνατο του συναδέλφου που διέπρεψε και αγωνίστηκε αφήνοντας έντονο αποτύπωμα. Αποτέλεσε παράδειγμα Ηθικής και Μαχητικότητας!

Με Αξιοπρέπεια μέχρι τελευταία στιγμή έδινε «μάχες» υπηρετώντας το όραμα του για το Νότιο Αιγαίο σεβόμενος το θεσμό και  τους πολίτες που τον επέλεξαν. Το Περιφερειακό Συμβούλιο από σήμερα είναι φτωχότερο.

Λουκά, υπήρξες ένας αταλάντευτος αγωνιστής της αριστεράς, που υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια και συνέπεια τις αξίες και τα ιδανικά του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει».

ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ

 

ΡΟΔΟΣ 31.08.2015
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ
«Η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου αποχαιρετά τον Λουκά Κωτσαδάμ έναν άνθρωπο που στάθηκε πάντα με αξιοπρέπεια και υπερασπίστηκε με σοβαρότητα τις ιδέες του και τις θέσεις του.
Έδωσε τις μάχες του από το δικό του μετερίζι υπηρετώντας την ιδεολογία του. Μπορεί να μην συμφωνούσαμε πολιτικά, όμως θα τον θυμόμαστε με σεβασμό και εκτίμηση.
Η πολιτική ζωή της Δωδεκανήσου σήμερα είναι φτωχότερη.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους συντρόφους του».
Για τη ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου
Η πρόεδρος
Νατάσα Βενετοκλή

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.