ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Συγχαρητήρια για την άνοδο της Ρόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία

Photo by Παυλίδης Κωνσταντίνος

 

Συγχαρητήρια επιστολή για την άνοδο του Α.Σ. Ρόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στην ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης μας, για την επάνοδό της στην Γ΄ Εθνική κατηγορία έπειτα από τέσσερα χρόνια απουσίας.

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου (ΕΠΣΔ), διοίκηση, παίκτες και προπονητής, κατάφεραν στο μίνι πρωτάθλημα να πετύχουν και την άνοδό της στη Γ’ Εθνική κατηγορία. 

Τα συγχαρητήρια μας στον πρόεδρο και σε όλα τα μέλη της διοίκησης, στον προπονητή και όλο το τεχνικό του επιτελείο, καθώς και σε κάθε έναν ξεχωριστά από τους ποδοσφαιριστές που κατάφεραν και ολοκλήρωσαν με απόλυτη επιτυχία την προσπάθεια τους.

Τα συγχαρητήριά μας επίσης, σε όλους τους φιλάθλους και υποστηρικτές της ομάδας, που είναι κοντά στην ομάδα.

Ξεχωριστή μνεία στον παίκτη της ομάδας και μέλος της τοπικής μας επιτροπής Ν.Δ. συναγωνιστή κ. Γιάννη Αρχοντούλη. 

Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας καλή τύχη στη νέα πρόκληση της Γ΄ Εθνικής και κάθε χρόνο νέες μεγαλύτερες επιτυχίες.

Συγχαρητήρια & πάντα νίκες.

Τοπική Οργάνωση Ν.Δ. Ρόδου

 

ΑΕΡΑ

“Το Δ.Σ του Α.Ε.Ρ.Α. συγχαίρει τον ΑΣ Ρόδος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία και εύχεται ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.”

 

Συγχαρητήρια επιστολή στον Α.Σ. Ρόδος, για την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΔ

 

Αξιότιμε πρόεδρε,

Κύριε προπονητή,

Εκλεκτοί αθλητές,

Σήμερα και τυπικά η Ρόδος, επιστρέφει στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Κατέκτησε επάξια το πρωτάθλημα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου (ΕΠΣΔ), αλλά και την άνοδό της στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Σε όλους όσους εργάστηκαν γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια.

Ο Αθλητικός Σύλλογος (Α.Σ.) Ρόδος, με καταγεγραμμένη αθλητική πορεία άνω των 45 ετών (ιδρύθηκε το 1968), πρωταγωνίστησε πολλάκις στα αθλητικά δρώμενα, όχι μόνο της Δωδεκανήσου, αλλά κυρίως της χώρας. Η θριαμβευτική της πορεία, ξεκίνησε το 1978, όταν εισήλθε για πρώτη φορά στο μεγαλύτερο σαλόνι, αυτό της Α’ Εθνικής κατηγορίας. 1978, 1980 έως 1983, 2001 έως 2003, 2009 έως 2010, μερικές από τις ημερομηνίες ορόσημο. Έπαιξε στην Α’ Εθνική, στη Β’ Εθνική, στη Γ’ Εθνική, στη Δ’ Εθνική κατηγορία. Πέρασε πολλά, έμεινε μόνη, αγωνίστηκε και σηκώθηκε ξανά. 2016 και εισέρχεται στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Ελπίζω και εύχομαι, αυτή να είναι μόνο η αρχή. Η αρχή της ανόδου για τη Ρόδο.

Συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Α.Σ. Ρόδου Σάκη Σαραφίδη, στον προπονητή Σάββα Ορφανίδη, στους αθλητές, στους φιλάθλους. Σε όλους όσοι στήριξαν τη Ρόδο και την επανέφεραν εκεί που της αξίζει. Ο Α.Σ. Ρόδος, δεν τιμά σήμερα μόνο τους φιλάθλους του, τιμά το νησί της Ρόδου, το ποδόσφαιρο της Δωδεκανήσου. Συγχαρητήρια και καλή νέα επιτυχής πορεία.

Με εκτίμηση,

Δρ Στέφανος Δράκος

Δρ Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ

Πολιτευτής Δωδεκανήσου ΝΔ

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.